Bjørkeskogen maler skygger
Bildet inngår i albumet Bjørk -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tom T.

Hei! Her kommer du opp med et spennende bilde. Hadde ikke trodd det var skygger fra bjørk. Bilde er godt fanget og fine linjer. Bilde er bra i S/H, et godt valg her.

mvh Tom Tveitan

Marit O.

Stilig bilde,spennende linjer digger di harde kontrastene og støyen kler motive.
Tøfft var det.
Marit :)
Anders R.

Spännande och intressant bild, tycker jag. Mycket bra och delikat efterarbete!

Mvh
Anders
Anne Ø.

Dette var spennende!
Liker linjene og de kontrastene du har fått frem.
Artig å finne, se slikt og få et sånt bra resultat.


Anne:)
Ivar B.

Fin abstraksjon dette! Jeg liker abstraksjoner, men ønsker ofte å ha et lite hint i bildet om hva dette er. Det får jeg ikke her foruten teksten din. Likevel fallt jeg for dette bildet. Jeg finner ikke svaret, men det er spennende, åpner for funderinger og spørsmål. På denne måten holder det på interessen min. Synes også du har fått fram en flott struktur, samt fine repeterende linjer. Mvh Ivar.
Lars Ivarson F.

stilig og spesielt i alle sine tvinnande skuggar..lika det var litt korna..
Jostein F.

Hei Tom, Marit, Anders, Anne, Ivar og Lars.
Mange takk for deres kommentarer, veldig hyggelig.
Tom; Jeg er veldig fascinert av bjørkeskogen og alt som egentlig skjer der, den virker jo ofte, ihvertfall på vinteren, litt grå og ensformig. Men når en ser bedre etter....

Marit, Anne og Anders; Artig at dere likte de harde kontrastene, jeg liker ofte det i B&W, men så tipper en over noen ganger og gjør for mye, så om jeg traff med etterarbeidet her er jeg veldig fornøyd. En ser seg jo litt blind av og til.

Ivar; Jeg er enig med deg, noen av de beste bilder jeg vet om er abstraksjoner med et eller annet, mer eller mindre skjult hint om hva det er en ser. Det har jeg ikke her, bortsett fra teksten Det med tekst til bilder er litt tveegget. Det fyller en funksjon men det kan også prime betrakteren slik at han ikke blir så fri i sin opplevelse av bildet.

Lars; Grafiske og gjerne kornete B&W bilder har jeg vært svak for lenge før det digitale mediet overtok. Men jeg fikk aldri muligheten til å lære disse teknikkene i mørkeromet, enten mangel på tid, eller mangel på mørkerom, var alltid situasjonen. Det digitale mørkeromet er i så måte en stor velsignelse, og en kan lære av erfaringer så uendelig mye raskere.

Mvh; Jostein
Stig Børre E.

I overkant abstrakt etter min smak. Spennende absolutt, men det kan på en måte være hva som helst.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu