Trapped
Et litt sært bilde som jeg gjerne vil lese din mening om. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John B.
Hei Stine!!
Tja, det er et litt vanskelig motiv å tolke for mange dette utover det rent tekniske.
Når det gjelder det tekniske, så synes jeg det holder høy kvalitet, jeg hadde foretrukket det bittelitt mørkere det er det eneste.
Ellers så blir jeg trukket mot disse usedvanlig flotte øynene. Blir veldig usikker på om hun er trist og lei seg, eller om hun bare poserer på en litt alvorlig måte....
Uansett et bilde (portrett) som er sterkt, og som man dveler litt ved.
ER du innvolvert i den nyoppstartede fotoklubben i Stavanger forresten???
John B.
Jan Frode A.
Det ble et slags orientalsk preg over dette; litt østens mystikk. Liker veldig godt kontakten, sammen med bruk av lys og farger. Muligens noen litt uheldige skygger på nesetippen, eller flott toner og lys.
Utsnittet blr jeg litt usikker på. Kanskje bittelittegranne mere både til høyre og venstre, og en liten beskjæring opp ifra nedrekanten. Men som sagt usikker.
Alt i alt syntes jeg du har et veldig godt utgangspunkt, og et portrett som en blir sittende å dvele ved.

mvh Jan Frode
S. N.
Fin effekt med symmetrien. Har du prøvd å beskjære litt i bunn, opp til akkurat der hvor det hvite er helt jevnt og uten skygger , synes det blir litt langt og trangt nå.Det blir dessuten litt renere hvis du kvitter deg med de bleke skyggene nede. Liker de gylne tonene men bildet er kanskje i overkant mettet av rødt. Men i sum synes jeg dette ble spennende :)

Silje
Steinulf L.
Jeg synes det er et dramatisk ansikt jeg gjerene skulle sett mer av. Tøyet omkring blir litt for dominerende for meg. Tror beskjæringsforslaget over har mye for seg.
Espen A. I.
Kraftig bilde dette, litt enig med Steinulf, synes dette fortjener mer ansikt, men plagget gjør mye positivt for bildet det også.

Espen
Stine J.
En forsinket takk til dere for kommentarene deres. Setter pris på dem som vanlig og tar med meg synspunktene til neste gang. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu