Kveldstemning ved kysten
Her har jeg for første gang forsøkt meg på et HDR-bilde. Bildet er satt sammen av tre eksponeringer. Er litt usikker på resultatet, men legger det ut i håp om å få noen tips.
Utstyr
  • Canon EOS 1D
  • Canon EF 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ og selvutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jarle H.

Flott steming og fine farger. Ville kanskje ha kuttet en halv cm i toppen slik at du ble kvitt den sorte ''flekken'', eller skyen om du vil, øverst til høyre ;-)

mvh Jarle Hagavei
Avsluttet .

Halla mann!

Godt å se at du holder koken! Bildet formidler for meg en trolsk stemning, samtidig som det gir flotte farger og linjer. Enig med Jarle om den lille skydotten oppe til høyre. Om du ikke vil beskjære bildet, ville kanskje et kloneverktøy gjort susen. Skydott eller ikke, her har du fått til et flott bilde!

Mvh.
Søster Kong
MaiLis S.

Nydelig bilde.Fin sløring på sjøen.mvh Mai-Lis.
heid-sissel f.

nydelig og trollsk... Jeg liker fargene og at steinene i forgrunnen kommer så godt fram..
Mvh Heid
heid-sissel f.

nydelig og trollsk... Jeg liker fargene og at steinene i forgrunnen kommer så godt fram..
Mvh Heid
Geir Helge S.

Ikke dårlig dette Johannes. Tror du kunne kommet like godt, eller bedre, i mål med en riktig eksponert RAW-fil og kyndig PS-arbeid, men det gjelder å finne ut hva som passer best for en selv. Det som mangler for at dette bildet skal bli virkelig bra er komposisjonen. Jeg finner ikke særlig mye spennende i bunn av bildet, men i øvre halvdel ser jeg et eget motiv. Jeg ville nok ha konsentrert meg om den delen av bildet. Steinene under vann nedet til venstre bærer preg av at det er benyttet HDR-teknikk uten å være helt nøyaktig...
Alt i alt slett ikke verst, men altså mer å gå på.
Mvh Geir
Eva Marie P.

Dette var et fint bilde. Sløring i vannet gir en fin effekt og stenen i forgrunn gir god dybde i bilde. Jg liker det mørke i bildet og solnedgangen i bakgrunnen,
-epl
Johannes V.

Takk for kommentarer til alle sammen. Jeg er enig i at den lille skydotten øverst til høyre kunne vært tatt bort.
Geir: Takk for god kritikk, jeg ser selv svakheter ved min HDR-teknikk uten helt å ha skjønt hva jeg skal gjør med det enda. Men, dette var første forsøk, så vi får håpe det blir bedre etter hvert.

Mvh
Johannes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu