Bak murene i Kotor
Tatt på reise i Montenegro høsten 2006
Gamle Kotor er en godt bevart urbanisasjon som var typisk i Middelalderen, bygd mellom 12th og14th århundre. Middelalderlig arkitektur og tallrike monumenter av kulturel arv har ført til at byen nå står på UNESCO´s liste over bevaringsverdige steder. Muren på bilde omslutter hele byen. Fikk dessverre alt for lite tid her om jeg ikke skulle bli ''akter utseilt'' og rundturen med buss var så vidt begynt.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 18-55mm
  • Brennvidde52mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249224} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jan Frode A.

Hei der sør

Ergerlig når en ikke får tid tid å utforske motivene skikkelig. I alle fall gir du et inntrykk her av miljøet rundt denne byen. Bildet bærer nok preg av å være tatt sånn i forbifarten, men jeg tror allikevel der er muligheter for forbedring. Et motiv som dette passer kanskje bedre i svart/hvitt? Da med en tettere beskjæring, i alle fall et stykke nedover ifra øvre bildekanten, og muligens inn litt ifra venstrekanten. Økning i kontrast og svart/hvitt-formatet tror jeg vil forsterke det middelalderske preget.

mvh Jan Frode
Sathees Isak M.

Mange blir ofte fasinert av dette landet..
ikke så rart..
Du har ikke vore så heldige me lyset ser jeg.
Kompen er flott slik som det er.

mvh
Isak:)
Steinulf L.

Fint lys som liver opp en ellers litt dyster stemning. Blir nyskjerrig på hva som er på innsiden av muren. Fin linjeføring.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu