Swooping
Swooping med fallskjerm, det vil si...stupe ned mot bakken i over 100 km/t. for så å flate ut skjermen over bakken og fly lavt en lang distanse over bakken. Det måles fra der foten tar bakken (eller vannet som her)og så flys det mellom porter og lengste swoop vinner.
Himmelen var grå og trist, så jeg kopierte fra ett annet bilde, mulig den ikke passa, har sett meg blind på bildet mens jeg jobba med det...kom med kommentarer. Har ellers fjerna detaljer som stjeler oppmerksomhet i bildet, vindflagg og annet.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Stilig bilde av en stilig sport! Himmelen passa greit, du kan prøve å justere Hue litt mot magneta kanskje? Den synes å poppe litt mye ut av bildet. For å pirke så vises kuttet mot himmelen en del steder...
Atle H.

Morn! Kansje tar dei raude ''putene'' litt for mykje av oppmerksomheten i bildet, sjølv om til og med eg forstår at dei høyrer til der. Det er tross alt foten til paraglidaren og vannspruten som er motivet, du veit det er enkelt for meg å sitja her på nattevakt å kritisera ( er til og med betalt for det ) Eller ser eg foresten fram til ''ekstremsportveko'' på Voss i år også, er det veke 26 ???.............Atle
John G. N.

http://www.ekstremsportveko.com/ Uke 26 ja... Gleder meg til veko...du kommer vel opp for å gofle smalahove i år også?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu