• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-26 21:09:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247131} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ivar B.
Hei Rolf!
Et fasinerende mønster du har funnet. Skal jeg være ærlig, og det har jeg lært man skal, så får jeg ikke helt taket på dette bildet. Selv om bildet er veldig forenklet ned til bare å spille på form og mønster, så blir blikket mitt flakkende frem og tilbake langs forgrunnen uten helt å finne ro. Utsnittet er selvsagt gjennomtenkt fra din side, men jeg føler at bildet blir betraktelig bedre dersom høyre side kuttes bort slik at alle elementene i høyre side forsvinner. Jeg føler det gir mer ro og enda større grad av forenkling. Føler også at bilde er litt delt i to slik du har presantert det her, og at dette fører til litt flakkende blikk. Mvh Ivar.
Rolf S.
Takk Ivar.
Ærlighet verdsettes høyt.
En forenklet versjon er lagt ut.

Stig Børre E.
Takk for den forenklede versjonen!
V1 blir veldig vanskelig å få tak i. Linjespillet er spennende, men det heller over mot å bli rotete. Forenklingen i v2 skaper ikke bare mere orden, men detaljene - spesiellt snøen på gjerde og nett kommer mye bedre frem. Tror faktisk bilde vil tjene på ytterligere forenkling med beskjæring slik at gjerdestolpe blir borte. Mulig det da bikker over til å bli kjedelig, tror ikke det.

StigB
Kjell G.
Spennende studie i linjer og mønster. V2 helt klart, for meg også!

mvh kjellg
Ivar B.
Vesjon 2 er noe helt annet Rolf. Fungerer meget godt i mine øyne. Det er også mye bedre enn mitt kuttforslag på første versjon. Bra! Mvh Ivar.
Siri Elisabeth J.
Smaken er som den kjente baken...delt..
Hurra for V1! I V2 skjer det for lite og jeg blir irritert over den bakerste stangen som er ute av fokus.

Masse linjer og spennende mønster i...V1:-)

Hilsen Siri
Bjørn H.
Hei Rolf.

En spennende idé, og både bra tenkt og sett det her. Er nok enig i at V1 blir vel mye av både linjer og ruter uten at blikket slapper av.

V2 er best.

Bra :)

Bjørn.

Arne S.
Originalen, så absolutt! og den er steikje bra! :-)
Magnus R.
Enig med Arne, V1 er mye mere spennende enn V2.
Denne kan jeg se på lenge, V2 er jeg fort ferdig med selv om den også er fin.

Mvh
Magnus
Odd Tore S.
Nå er det min tur til å se etter sjøsykepiller eller andre saker med samme effekt.
v1 blir levende på en måte som er mer enn overveldende, kan komme av at jeg er astigmatiker, selv om det skal være korrigert. v1 er derfor absolutt spennende og dynamisk, og mer enn det, den er ubehagelig å se på.
v2 har fine linjer og interessante detaljer som jeg gikk sikkert glipp av i v1. Den holder seg mer i ro, men er heller ikke et bilde jeg kunne se på lenge av gangen.
Ikke særlig konstruktiv kommentar, men ærlig!
Odd Tore
Rolf S.
Takker for kommentarer.
Interessant å se de forskellige reaksjonene på de 2 versjonene.
Jeg er nok best fornøyd med verson 1 selv, men usikkerhet - og Ivars første kommentar - gjorde at jeg valgte å legge ut en versjon 2. Kunne ha valgt andre varianter også, men det får være nok med disse 2.

Og, Odd Tore, veldig mye bedre med en ærlig kommentar uansett hva den sier, enn ingen kommentar.
Sverre H.
Hei Rolf,

Artig mønster du har funnet her. Vers 2 er helt klart best i mine øyne. Her kommer variasjon i mønster og form bedre frem.

mvh
Sverre.
Tor Olav O.
Hei Rolf,
Veldig bra dette. V1 klart for meg

mvh
Tor Olav
Bergliot E.
Spennende linjer og ruter i bildet ditt. Et originalt motiv du har funnet her. Syns v2 ble mye bedre enn din første versjon.

Bergliot:)
Anne E.S. E.
Morsomt å lese alle komentarene. Dette er åpenbart et (to) bilder som engasjerer. Personlig liker jeg nr. 1 best, fordi jeg synes det er det mest spennende bildet. Gjerdet foran spiller opp mot gjerdet bak. Bilde 1 gir meg en litt overveldende følelse av avmakt. Nr. 2 ikke gir meg ingenting.

Smaken er som baken...

MVH Anne
Gro K.
Ja takk, begge deler. Bildene er så forskjellige at det ene ikke erstatter det andre. Fine linjer i 1ern gjør at det ''varer'' lenger. Men det var først på v.2 jeg la merke til snøen. Jeg har problemer med å velge. Ville nok masket en anelse i venstre kant på v.1 forresten.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu