la femme
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • 28-90mm 4,0-5,6
  • Blender-
  • FilmtypeTMax 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24643} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ken L.

Et spennende bilde! Har du redigert noe underr armen hennes? Det ser ut som den er kuttet på et eller annet vis?! Litt hard lyssetting, men absolutt på rett vei!!
mvh Ken
Jo S.

et veldig spennende bilde! likte det veldig godt!!!
Torbjørn L.

Pent og stilfullt! Liker spesielt godt lyssettinga
du har brukt :)

mvh

Torbjørn
Kenneth P.

Flott positur og flott bilde. Kanskje litt hardt lys som nevnt over men bildet fremgår som stilfult.
Nils B.

Fint og rent. Gode kontraster og lyssetting.
mvh Nils
André T.

Takker for alle kommentarer! KL:Det er gjort lite redigering (fjernet grums som oppstod pga. scanner + økte kontrasten så det skulle ligne mer på papirkopien). Det er en uheldig skygge som gir et intrykk av at armen er kuttet. Brukte en lampe som stod ca.30cm fra gulvet, og dermed kastet låret skygge på armen. Med andre ord: har ikke kuttet armen med vilje, det er bare et resultat av at jeg ikke så nøye nok i søkeren før jeg trykket på knappen :-)
Ken L.

Hei André. Jeg har sett på bildet flere ganger nå. Begynner å like det med armen, gir bildet et litt abstrakt preg synes jeg! :)
Mvh Ken
André T.

KL: Det er jo bra å høre :-)
Avsluttet .

Likte denne lys settingen utrolig godt! Har lenge prøvd å jobbe meg fram til slikt resultat, men du klarte det visst før meg! Har sagt det til deg før, sats på foto! Kunne som alltid her på bildekritikken tenke meg å få vite mer teknisk rundt bildet som lys, lukker, blender eller blitz. Kjekt for å kunne lære litt selv! Må jo lære av de som kan det. Det første som slår meg når det gjelder bildet er positur. Ville nok valgt en annen stilling på modellen med tanke på lyset du har valgt. Kanskje noe i retning av Knut Hoftun Hansen sine bilder, f.eks. bilde nr. 34757 . Men dette er vel bare min mening. Likte veldig godt den skarpe overgangen på leggen. Hadde muligens vært fint med slikt høylys andre steder på kroppen også. Bildet er helt min smak. Synes du burde jobbe videre med dette! Forresten, nå som jeg har sittet lenge og sett på bildet synes jeg igrunn posituren ikke er så ille. Litt spennende, undrende og kanskje noe sensuelt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu