Forlatt
Bildet er tatt på toppen av Setertind, 1094 meter over havet. To teknikere ble fraktet opp med helikopter for å reparere en ødelagt radio - jeg var med for å lage en reportasje om det hele. Det ga en spesiell følelse å se helikopteret forlate oss i mellomtiden - dersom været endret seg kunne vi i verste fall blitt sittende værfast i flere dager...
Utstyr
  • Canon 20D
  • 17-40mm f/4L
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinar Dahlen V.

Eit utrolig facinerande bilde. Får en liten følelse av militært her. Vis man lukker augene så er det som at eg hører helekoptere lyden blir svakare og svakare.. kontrastane er veldig gode synast eg .Fin og blå himmel
Blir bokmerka ...... både som fotograf og bilde


*SV*


Gaute S.

Flott bilde! Godt valg av lukkertid. Om jeg skulle sette fingeren på noe så ville jeg beskåret bildet slik at personen i neon ikke ble med (det ødelegger litt av militærpreget).
Anders N.

Nydelig bilde Christian. Er litt ''militærfreak'' så dette bildet falt definitivt i smak. Godt komponert, fin dybde og herlig lys. Flott eksponert forresten.

- Anders
Christian Erik B.

Takker for raske tilbakemeldinger!

Helikopteret er fra 720-skvadronen og teknikerne fra FLO IKT, så militærfølelsen er ikke ubegrunnet.

SV: Det gikk utrolig raskt fra helikopteret stupte nedover fjellsiden før også lyden forsvant. Etter et par sekunder var det som om noen skrudde av lyden!
Andreas S.

Heisann

Det her var utrolig stilig, flott med fjellene, snøen og det stupende helikopteret:) Kul vinkel og bra treff med lukkeren her!

Mvh. Andreas D.
Anders H.

Meget stilig bilde. Synes du har valgt riktig lukker her, passer fint å ''fryse'' helikopteret her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu