Stormens øye
Bildet er tatt i en lysåpning under stormen i går.......
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 17-40mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Petter B.

flott lys i bildet. vet ikke om det er øynene mine eller bildet men det ser ut som det tilter litt mot venstre.. Jeg ville kutta litt av bunnen her (bort til der sanden begynner. Det er et flott fanget foto med bra dramatikk. Good work:)
Atle J. G.

Flott motlysbilde. Særlig ved bølgene. Da hjelper med et bra objektiv :) Ville kanskje ha prøvd å kicke litt i fargene. mvh Atle
Jostein H.

Tusen takk for raske kommentarer, Petter og Atle :) er litt usikker på om det tilter eller ikke selv, da det var litt vanskelig å se horisonten p.g.a. bølgene....skal sjekke opp både kutting og farger :) takk igjen :)
Jan Helge H.

Atter et mesterbilde fra deg, Jostein!
Ville ikke klippet det, da det lett kan miste dybden.
Et flott skue!

Mvh
Jan H.
Jonas Ø.

Hei Jostein!

Jeg liker bildet, jeg får følelsen av at det er en virkelig heftig storm langt borte, men der du står er det rolig og trygt. Du har fanget både det dramatiske og det harmoniske, drit kult. Jeg skulle ikke ønske at du kuttet bort forgrunnen, da vil bilde miste litt av den følelsan av at det er trygt og rolig der du står.

Mvh
Jonas Østvik
Vidar S.

Tittelen på bildet er overbevisende. Et godt fanget øyeblikk samtidig som du har fått fram kraften av uværet som har tatt en midlertidig pause. Godt lys og farger. Jeg ønsker nok et kutt i forkant - akkurat der sandstranda starter. Er ikke redd for at du mister dybde og tror kanskje bildet vil tjene på å komme nærmere de kraftige bølgene. Men, det er vanskelig å si helt konkret om det er rett, før man ser resultatet. Uansett så er det et godt bilde som formidler det du ønsker ut fra tittelen. :o) Vidar
Jostein H.

Tusen takk for kommentarer Jan Helge, Jonas og Vidar :) ....har prøvd meg litt på croping, men er fremdeles usikker på hva jeg liker best.....fungerte bra med kutt i bånn også...ikke lett dette.... :)
Monika Frisvold V.

Hei
Et nydelig landskapsbilde ..
Utrolig flott lys, fine farger ... Likte dette :)
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu