Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger652
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245805} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ivar B.
Velkommen tilbake Rolf! Jeg synes dette er en flott naturskildring av fjellnorge. Karrig, karrig. Du har fått frem et nydelig og dramatisk blått lys som kler stemningen i bildet og forsterker følelsen av kulde og tomhet. Synes det er svært viktig for bildet de antydningene av landskap du har fått fram i skyene i bakgrunnen. Fin lagdeling. Sitter og funderer på om jeg ville hatt noe mer i forgrunnen, men ender med at det er best slik. For meg formidler bilde, stillhet, tomhet og et kaldt og karrig landskap. Dette forsterkes i mangelen av mer forgrunn. Bra! Mvh Ivar.
Bjørn H.
Praktfullt fjellbilde dette Rolf. Det første som slo meg var : burde det ha vært et interessepunkt i forgrunnen ? Men nei, jeg kommer fram til det samme som Ivar, dette formidler så fint en ro og stillhet, og står så godt på egne bein, at her vil jeg ikke se en skigåer med knall rød boblevest :)

Fine overganger og linjeføringer oppover fjellsidene. Den blågrå himmelen duver vakkert på toppen. Det svake fjellet som skimtes i bakgrunnen på venstre side er den lille prikken over i`en ...

Bjørn.

Kjetil N.
Flott å se et et bilde av deg igjen, Rolf! Har veldig sans for motiv som dette i en slags ''empty landscape''-sjanger. Tomheten er bare tilsynelatende. Liker den markerte tredelingen i fjell-landskapet med lysnyansene og de spennende linjeføringene. Stimulerende og inspirerende.

Mvh Kjetil
Odd Tore S.
Karrig, vindblåst og steinet, ganske lite snø. Det som ramler meg inn først er Rondane, uten at det har noen betydning for bildet.
Jeg støtter ditt valg av mange mellomgrunner og bakgrunner, men ikke noen uttalt forgrunn. Det gir en tomhet som jeg synes er typisk for fjellet slik jeg liker å oppleve det.
Jeg forundres innlednigsvis også litt over dette, ref. din kommentar til min påskehilsen for noen år siden. Jeg synes at fjellets storhet mange ganger kommer godt fram uten noe interessepunkt i forgrunnen. Samtidig er jeg rimelig sikker på at dette ville mistet mesteparten av sin kraft om det hadde vært et godværsbilde, og det er et viktg poeng i denne sammenhengen.
Hyggelig at du er tilbake igjen, venter på mer.
Odd Tore
Marius S.
Hei!
Et flott bilde dette. Liker umiddelbart de ulike flatene og deres linjeføring gjennom bildet. Et beroligende og behagelig foto.

Marius
Kjell Sigurd S.
Flott laget med fin linjeføring. Området der bak tilfører bildet en fin dybde. Goldt og tøft fjellandskap med et typiske skiftende fjellvær. Befriende å slippe de tradisjonelle skiløperne med syggsekk i bildet. Meget fint naturbilde.

Kjell S
Vidar S.
Fasinerende bilde. Så enkelt og så naturlig vakkert dette spartanske og golde landskapet. For et lys! Nydelig oppdeling av bildeflaten med linjeføring som tar en videre innover i bildet, forbi iøyenfallende til diskre og nesten bortgjemte detaljer. Supert! :o) Vidar
Tormod I.
Føyer meg til de andre. Flott bruk av teleobjektiv for å skape et spennende landskapsbilde.
Kjell G.
Interessant eksponering av flater og linjer i bildet. Ingen boblejakker hører hjemme her!

mvh kjellg
Avsluttet .
Liker hvordan midterste fjellet lyser opp. Fin vekt i plassering av linjene.. skrått ned på ene siden med bakerste fjell som veier opp på andre siden.. smart :)
Stig Børre E.
Spennende lag i bildet. Flott hvordan det forandrer seg i valører innover.
Komposisjonen er stilfull. Kvalitet over dette!

StigB
Arne S.
Tilsynelatende enkelt, men valørene i flatene gjør denne skildringen til en fryd for øyet mitt. Jeg savner ingen skiløper.
Rolf S.
Hei folkens.
Takker for veldig hyggelige tilbakemeldinger. Det oppmuntrer og inspirerer.
Men jeg skulle gjerne hatt noen konstruktive meldinger også fra de som ikke er spesielt begeistret.

Du pleier å være ganske god på stedsplassering Odd Tore, men denne gangen var det bom. Bildet er fra Stadtlandet. Ikke kjempehøye fjell der, men små fjell kan også være fotogene.

Takker også for anbefaling.


Ketil K.
Velkommen tilbake Rolf. Her har du laget et tilsynelatende enkelt bilde, som ved nærmere studier har noen svært gode elementer. Både fargeovergangene, avslutningen av steinurslinjene nede i høyre hjørne og de nesten umerkelige fjellpartiene oppe til venstre gjør dette mer dramatisk enn det ved første øyekast ser ut til. Det er når man ser et slikt bilde det er mulig å forstå at Norge er tynt befolket - i gjennomsnitt.
kai j.
Hei Rolf

Enig med de andre kommentarene om fine linjer og toner i bildet. Du etterlyser konstruktive tilbakemeldinger, jeg kan nok ikke hjelpe deg der. Prøvde å kutte litt i forgrunnen men nei det funker nok best slik det er :-)

Hilsen kai Jensen
Brita Helen E.
Hei!
Et meget flott eksponert bilde du viser her fra denne vakre fjellheimen!
Imponerende bra fargeoverganger i bildet,samt fine linjer. Den mørke,litt smådystre himmelen og fjellet som såvidt titter frem bak tåka tilførte bildet mye. Jeg ville kanskje ha kuttet en cm el to i bunnen tror jeg. Ellers veldig bra utført dette!! :)

Mvh Brita...
Siri Elisabeth J.
Har sett lenge for å se om det flaten i forgrunnen ble for tom.
Men, nei!
Synes dette er et velkomponert og mektig bilde med store linjer og fine svake farger. Det midterste fjellet ser ut som et kobber fjell, vakkert!

Hilsen Siri :-)
Bergliot E.
Dette var et vakkert vinterfjell bilde med fin ro og skikkelig ''til fjells'' følelse. Ikke et spor, ingen bråk, bare fjellet og stillheten. Veldig fin falteinndeling i bildet, med linjer og former. Flott blå himmel. Ja dette var bra!

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu