Refleksjoner er også en utfordring ved havet.
Å vente på det perfekte lyset langs havet kan til tider skape frustrasjon hos en amatør, men gir opplevelser som sitter lenge. Dykkerfartøyet i solrefleksjonen leter etter to savnede fiskere på ca 70 meters dyp.
Bildet inngår i albumet Jæren -
Utstyr
  • Nikon F65
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils L.

Fint bilde og tragisk historie. Fine fargevalører i himmelen.

God Påske.
Mvh Nils
Jostein M.

Hei Nils!
Flott bilde som også forteller en trgisk historie. Bra Jobba Nils!
Mvh Jostein
Roy S.

Bra komp. Noe mørkt i forgrunn, men syns du har løst eksponeringa bra. Det må jo bli et kompromis i slike situasjoner. (Om du ikke bruker gradert gråfilter da)
Nils B.

Hei Royce og takk for konstuktiv kommentar. Nei jeg bruker ikke annet filte en UV.
nbh
Catharina K.

Ja, jeg liker dette.
De doble rammene på bildet burde vært like store rundt det hele. Bagatell som ikke har noe med bilde og gjøre, men som jeg allikevel ikke klarer å ikke henge meg opp i:)
...antar de ikke fant dykkerne?
Thorfinn B.

Fin stemning, men noen ganger kan det være verdt å ta bilder av litt mindre enn det du ser. Det jeg mener er utsnitt av naturen. Slik bildet er nå blir det kanskje litt midtstilt og klassisk. Motivet ligger i forgrunnen og båten, mens sola oppe på himmelen blir veldig iøyefallende. En beskjæring av sola synes jeg styrker bildet betraktelig.
Tom A. T.

Her har jo i alle fall du fått lønn for ventingen, selv om historien jo er tragisk. Er enig i TB's forslag til beskjæring. Det gjør bildet mye mer behagelig å se på.
mvh Tom T
Nils B.

TB: Jeg har forsøkt det du sier om beskjæring, å jeg likte det du sa. Men i dette tilfelle følte jeg at sola og refleksjonene langs havet hadde mer enn en betydning. Når en sitter langs havet får en tid til refleksjoner over livet. Spessielt når en ser på dykkerskip som søker å leter etter mennesker som ikke kom hjem. Sola og det skarpe lyset fra den gjorde at jeg følte at høyere krefter også var med på søket.
nbh
Avsluttet .

Jo, litt hardt kanskje. Kanskje en utvidelse av filterkassa. Mye artig der. Men jeg liker ikke alle rammene folk bruker. Og i alle fall ikke DOBBEL ramme.
Mvh Olav
Hege Helen R.

Flott bilde, er enig i beskjæring av solen. Håper det gikk bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu