Gråhegre med dagens fangst
Utstyr
  • Canon 1D MkII
  • Canon EF 500/4 IS
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1021
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
John S.
Dette var et utrolig bra bilde. Det er for meg behagelig å se på. Flotte farger, fin komposisjon og perfekt skarphet. Meget bra.

John
Skjære og Kråkefotograf.

Carsten A.
Fremragende bilde av gråhegre i aksjon - akkurat passe nært og med fin plassering av bildets elementer i flaten. Teknisk så bra som det omtrent er mulig å få det. Stjernebilde!!

MVH CA
Roy H.
Aner jeg oppskarpningskonturer her...? Burde vel kunne unngås. Ellers veldig bra
Mvh Roy
Anne Ø.
Så bra der hegren kommer inn i bildet med sin fangst som det også
drypper fra.
Utrolig godt dette, liker de fargetonene så godt her og med den grå bakgrunnen.
Svært godt utsnitt, skarphet og farger.
Anbefales!

Anne:)
Christian P.
Dette var helt fantastisk! Fjerdraktdetaljene er gnistrende gode. Hegren er så godt som perfekt plassert. Elementene i bildet hører så hjemme her, det er action med fisk og naturlige bakgrunnselementer passer så fint.
Gro K.
Dette var da særdeles lekkert Øistein. Synes ikke den ser ut som de gråhegrene vi har her i Norge ? Er det et eksemplar fra Florida ? Hva slags fisk er det ?
Som sagt, helt utrolig flott, skarpt og hegra riktig plassert i billedflaten og prikken over ièn er jo fisken.
Hilsen Gro.
Gro K.
Har sjekket litt. Hegren er nok som ''våre'' allikevel. Jeg husket ikke at de har så mye spragler på halsen. Har vel ikke vært nær nok, eller det er hukommelsen som svikter. Sikkert det siste.
Hilsen Gro, nok en gang.
Kjell G.
Veldig nært og flott! En interessant detalj er at den stakkars mallen holdes skjødesløst i brystfinnen.

Aner vi en 14-foting under vannspeilet?

mvh kjellg
Odd E. k.
Hei Øistein!

Et meget flott bilde av hegren. meget fin skarphet og farger, der fine detaljer i fjærdrakten og hiljøet kommer frem. Posituren er også meget bra, der den holder fisken i nebbet. Komposisjon sammen med utsnittet er også feldig flott.
En anbefaling fra meg Øistein!

Mvh

Odd E.
Svein B.
Dette er trolig den amerikanske ''great blue heron''- uten at det har betydning for bildet slik sett. Nydelig bilde av en grasiøs fugl. Måten den holder malla på er forøvrig den minst skjødeløse måten- disse malletypene har fremre brystfinnestråle omdannet til ett stivt og spisst rør med en svak gift i. Følgelig bør en ha litt kontroll på disse brystfinnene- og det vet nok hegra. Fenomenalt fin dokumentasjon slik sett også.

Mvh
Svein B
Rolv B.
Vakkert lys. Skulle nesten tro du hadde den i studio! Så ikke helt norsk ut, nei. Våre hjemlige har hvit halsside. Svein har vel rett. Men fantastisk bilde.
Mvh Rolv B
Aleksander M.
Hei
Flott og sylskarpt bilde av hegra!
Veldig imponerende og bra på alle måter!
Anbefaling fra meg!

MVh Aleksander
Oddvar B.
Det meste er vel sagt.
Her stemmer bortimot alt, strålende bilde.
Rolf S.
Både teknisk og dokumentarisk er dette på øverste hylle.
Øistein H.
Takk for alle inspirerende kommentarer. Fuglen er en Great Blue Heron fotografert i Florida for noen dager siden. Fotoseansen ble en stor opplevelse. Hegren hodt på i lang tid (20-30 min) med å forberede dette måltidet. Fisken ble forsøkt kastet slik at den falt på plass i nebbet gjentatte ganger. Den ble forsøkt tatt livet av ved å spidde fisken. Hegren slapp fisken for så ta den igjen før den traff bakken. Årsaken til at den brukte så lang tid kan være som påpekt at fisken har en spiss og giftig brystfinne. I alle fall ble det en stor opplevelse for meg både å iakta og å fotografere denne seansen.

mvh
Øistein
Morten W.
Svært bra bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu