Bare mimrer om sommeren som var, snart er den her igjen, toden er vakker vi går i møte. Håper du liker bildet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Wenche J.

Hei Arvid
Jeg kan nesten kjenne lukten av hvitveisen og varm jord:) Det er lenge siden det.
Vakkert og elegant fremfoert med mange flotte detaljer. Liker spesielt godt det vakre ''skinnet'' og strukturen lyset faar frem paa kronbladene. Komp og utsnitt er fortreffelig.
Mvh Wenche
Carina Hedegaard F.

Gleder meg til våren ja! Vakker hvitveis, med fint tett utsnitt. Skarpheten på blomsten er bra, man ser ''årene'' og strukturen i kronbladene.
Jeg likte denne Arvid!

Mvh Carina
Anne Ø.

Ikke lenge igjen nå:)
Denne var fin med god skarphet
og så fine detaljer du har fått frem.

Anne:)
Aina Helene O.

Vakkert bilde av hvitveisen, med fine farger og detaljer.
Kjempeflott.
Gleder meg til våren.

Aina Helene
Nils G.

Jeg gleder meg også til å kunne lete etter slike flotte motiv som du har fanget her. Du har et flott skinn i bildet og skarpheten er bra som det bør være i slike bilder.

Nils
Christiane W.

Bildet har det som skal til for å bli bra: flott lys med skygger, ordentlig skarpe og fine detaljer, dus bakgrunn. Flott, vi får glede oss til snart å ta fatt igjen på denne type fotos. Ha en fin helg. Christiane
arvid k.

Tusen tak for all kommentar, ja det er bare og mimre, sommeren er like rundt hjørnet nå heldigvis, blir en herlig tid i møte. Glad dere liker fargen og klarheten, enkelte ganger kan man være heldig :-)
Arvid
Gunnleif M.

virkelig ett fint bilde av hvitveisen arvid,ja snart är det sommar igjen.mvh Gunnleif
Laurberg G.

Hvitveis, Dorothealilje, i en dejlig gengivelse med fine detaljer i befrugtningsanlæg og i kronblade. Godt biofoto. mvh. lau

Bio-foto definition: Et billede af et dyr eller plante, der viser alle detaljer i god definition. Fjerdragten på en fugl skal være skarp og med alle detaljer. Næbform og kløer skal helt være synlige og genkendelig. Alt i alt skal et dyr kunne idenficeres efter et biofoto. Det samme med planter. Kommentaren, ''Biofoto'' betyder derfor i faglige termer, at billedet er skarpt, har en passende skarpedybde, en god kontrast og en fin graduering, samt at billedet er fri for forstyrrende detaljer. Billedet må dog gerne vise nogle kendetegn fra biotopen hvor dyret eller planten lever. mvh. lau
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu