+
Utstyr
  • Canon 1DMarkII
  • Canon 17-40 f4L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vegard Bergom L.
fint motiv :) og elsker fargene. Den lette diagonale linjen du har der gjør også at blikket stopper i midten og får i hvertfall meg til å dvele lenger ved bildet. Men det mangler kanskje et lite blikkfang... Føler litt at jeg ser og ser uten å se noe hvis du skjønner...
Helge L.
Fantastisk struktur og farger i dette bildet! Litt mer usikker på komposisjonen her, men det er ikke mulig for meg å begrunne det annet enn ved magefølelsen... kjennes litt tung kanskje. Men, jeg er dypt fascinert av den tekniske gjennomføringen her altså.
H
Rune H.
Flott!
Får meg til å løfte hodet for å prøve å kikke over kanten. Jeg synes ikke dette motivet krever noe blikkfang, det skaper litt smånærvøsitet for å ramle utfor kanten, og det tror jeg du også prøver å illustrere.

Fine farger og god kontrastfremheving.

RMH
Brita Helen E.
Hei!
Et svært så dekorativt og spennende bilde du viser her. Et nydelig lys som framhevet den fine strukturen i berget/steinen el hva det er for noe? :) Er usikker på om jeg likte det lyse partiet fremst her. Ville kanske ha sett et bilde kun av det bakerste ''steinlandskapet'' som jeg synes inneholdt mange spennende linjer og former,og ikke minst et spesielt lysspill.

Mvh Brita...
Stig Børre E.
Flott dette. Fine linjer og toner.
Teknisk bra.

StigB
ingebjørg fyrileiv g.
Dette fanget meg veldig allerede på thumbnailen. Det ble nesten som en liten åpenbaring å se det fullskjerm ;) Jeg synes at det er utrolig vakkert! Ikke bare vakkert, men også fascinerende.. Særdeles gode farger, mønster og flateinndeling/komposisjon/utsnitt.

vh ingebjørg
Anne Ø.
Tiltrekkes av fargevalørene sammen med
en god komp.
God struktur du også får frem her.
Liker det lyse i forgrunnen som gir noe dybde i mine øyne.

Anne:)
Ioannis L.
Helt fantastisk!

Dette var en ren fryd av et bilde!

Poetisk, dramatisk og eventyrlig vakkert!
Chr. G.
Jeg har sans for dette, spennende og enkelt. Balansen er i orden, toneforløp og struktur går rett hjem!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu