Den evige treenighet
Fotsporene som går inn i sirkelen er fjernet. I tillegg er div rusk i sneen fjernet. Utover dette er ikke bildet manipulert.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger704
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Nely d.

Artig motiv. Men du skulle kanskje ha fokusert noe mer på personen. Det ble litt for uklart, selv om jeg synes at dette motivet ikke nødvendigvis behøver å være helt skarp.
Aud Elise S.

Hei!

Jeg syns dette bildet var hakket bedre (om mulig..) enn ditt forrige ''Rundgang''. På grunn av sorthvitversjonen syns jeg
tematikken blir tydeligere her. Jeg liker at personen er utydelig.
Enkel og god komposisjon.
Kanskje kunne det ha vært litt mer luft mellom trestammen
til venstre og sirkelen..? Igjen et bilde til ettertanke!

mvh Aud
Roger I.

Kult bilde.
Synes det er bra at personen er uskarp.
Kunne lukkertiden vært dobblet eller hadde han/hun blitt for utydelig da?
Stig Børre E.

Ojsann, dette var utrolig bra Geir.
Komposisjonen er perfekt, flott med bevegelsen - den er en viktig kontrast til trærne. Tonene er fine, litt mere kontrast kunne det kanskje tålt.
Uansett, som sagt utrolig bra. En av dine beste syns jeg.

StigB
Margrethe A.

Festlig bilde med god bruk av lukker :)
anne g.

hei geir! liker dette siluett-bildet kjempegodt! de minner om mine egne siluettblder. I tillegg til det rene formspråket har du tydeligvis også mening du vil formidle.. hilsen anne
Gro Anja Z.

Stilig syns jeg..
Og at det ser ut til at personen bare har gått rund og rundt siden snøen kom..
Ingen synlige spor inn til sirkelen..
Likte dette.

Mvh Gro Anja
Tom T.

Hei!

Nå har jeg sett på 3 ganger, bilde er meget spennende å se på. Liker fremstilling av personen her. Kunne ha gitt det litt mer kontrast, er ikke helt sikker her. Mulig bilde mister litt av uttrykket da.

Bra utført :)

Mvh Tom Tveitan
Bente K.

Å vandre hvileløst i en sirkel inne i en trekant.
Fin bruk og plassering av former.
At personen er uskarp får frem bevegelse i bildet. Ved å skjule sporene frem til sirkelen synes jeg du får formidlet at dette bildet blir en endeløs vandring.
Dette ble bra Geir.
mvh Bente

stellan k.

Hallå Geir!

Det här vart läckert...Fin symbolik i en mkt spännande bild.

Bra!!!

mvh/s
Anne-Lise S.

Jeg synes symbolikken i dette bildet er sterk og talende, men hadde nok ikke tenkt tanken om evig treenighet uten tittelen på bildet. Dermed blir dette et bilde der tittelen er svært viktig for det du som fotograf ønsker å formidle. Jeg synes du har valgt helt riktig når du har valgt de tre trærne (tre-tre i bokstavelig forstand) i fokus + sirkelen. Det er jo dette som er ditt hovedbudskap! Jeg liker at personen er mer diffus og uskarp. Kanskje er han fanget av det religiøse uten å være sikker på om han vil ut av det eller ikke, eller han kan være en tviler som er usikker på om han vil fortsette sirklingen til evig tid, eller om han skal velge annerledes? Jeg liker dette. Et kraftig sterkt og symbolsk bilde!

Anne-Lise
Tone A.

Hei Geir
Gratulera med velfortjent 1.plass i ''Månedens konkurranse''. Du har ditt eige særpreg på bilda som er av høg kvalitet.
Du kunne mest lagt ein serie av desse to bilda av grublande menneske i rundgang, pga at her må eg samanlikna litt. '' Rundgang'' likte eg betre pga det varme lyset, det orangetona håret og fargane i bakgrunnen.
Dette bildet er meir depressivt i uttrykket, pga den mørke posituren på gutten som går grublande i ring. Forgrunnen litt i skuggen med litt tunge tonar på både treet og snøen. Sirkelen og bakgrunnen ligg i for meg eit litt kaldt lys. Men posituren gir bildet liv mellom tunge trestammar som står der og rammar inn sirkelen og gir dybde til bilde.
Flott symbolikk og kjempebra jobba, men eg likte ''Rundgang'' best.
:) Tone
Jacob V.

Hei, Geir

Et flott bilde dette her. Behagelig og kjølig tone. Ellers så er det flott komponert og et ok utsnitt. Finner ikke noe å pirke på.


mvh

Jacob
Avsluttet .

Et tankevekkende og flott bilde igjen.
Syns bildet fungerer veldig bra slik det er.
På alle måter.
Hilsen Tone!
Vegard Bergom L.

hmm, stilig, men jeg mener at du kanskje burde ha latt gutten bli enda mer ''blurry'' eller la han være knivskarp. kan nesten virke som om det er midt i mellom her...
kåre l.

Oi dette var spennende :-)
Flott lys og en veldig god komposisjon.
Liker de tankene bildet vekker i meg, med han 'uklare' som går hvileløst i ring.
Veldig bra!
Geir F.

Hjertelig takk til alle dere som har vært innom bildet mitt. Og en ekstra takk til dere som har lagt igjen hyggelige og gode ord.
-fløde-
Helge R.

Hei Geir!!
Spennede paabygging av et tidligere bilde. Hva tenker han paa, hvorfor gaar han i ring, hvordan kom han dit, i det hele tatt menneskenes evige sporsmaal, hvor gaar vi??????????
Du er inne i en kreativ periode, jeg er glad for at folge deg paa denne vegen, ikke la deadlines forsure hverdagen forndeg, bra bilde hilsen
:)Helge
Geir F.

Kjære Helge.
Hjertelig takk.
-fløde-

Anne Ø.

Kompen synes jeg er svært god med ringen i trekanten.
Et fortellende bilde med jenta som hvileløst, tankefullt
vandrer i ring. Synes uskarpheten gjør seg bra, hun vandrer.

Anne:)
Eva Marie P.

Tror mange kan kjenne seg igjen i dette. Jeg likte godt det forrige bildet ditt også, i ringen. Effekten med at personen er uklar forsterker utrykket om bekymring, eller tankefullhet syns jeg. Det er utrolig bra. De store trærne som er rundt gjør og at men føler det er noe som tynger personen. Og ikke minst at bildet er s/h. Det forsterker budskapet. Hvem er det vel ikke som funderer på religion, tro og meningen med alt innimellom. Dette bildet er så meg:) nesten skummelt hvor godt men kan identifisere seg.
Du er utrolig flink som kan komponere et slikt bilde som taler til så mange.
-epl
Espen A. I.

Veldig, veldig bra komposisjon med trærne og sirkelen som ikke brytes av noe i veien. Ellers liker jeg lukkertida (evt. etterbehandlingsblur) som gir dynamikk i bildet, noe som er svært effektivt. Ville gått for ren s/h her med litt mindre kontrast. Som vanlig bra fra din side.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu