Sunday in Venice IV
Stille bakgatene - vekk fra hoved turist målene.
Bildet inngår i albumet Venice - Venice, November 2006. I was totally charmed by this shabby, friendly, enchanting, unique city.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-09 20:21:15
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon PS S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anne-Lise S.

Ble nysgjerrig på etterarbeidet du har gjort her? Lyst til å fortelle? Drømmende effekt, og siden Venecia går for å være et svært romantisk sted passer det godt med de to parene i bildet, som er fint plassert. Videre synes jeg det rosa bygget til høyre stemmer godt med resten av stemningen. Ville beskjært bort nedre lyse område i vannet, opp til like bak båten. Synes det lyse området forstyrrer roen som finnes ellers i bildet.

Anne-Lise
Jan Frode A.

Flott presentert. Du har fått fram en vakker stemning i bildet, med det myke og lett romantiske maleriske preget. Miljøet i bildet bidrar med sitt, men sluttresultatet med komposisjon og utsnitt er flott utført. Menneskene i bildet tilfører mye, og er flott plassert i bildeflata. Nesten som om det skulle vært et planlagt opptak, men jeg tror heller at fotografen har fanget det rette øyeblikket og stemningen der og da.

mvh Jan Frode
Steinulf L.

Veldig off season Venezia. Du har fått frem en skikkelig veneziaidyll. En søndagstille dag, med bedagelige spaserturer. Harmonisk og fint.
Avsluttet .

Herlig rolig og harmonisk stemning:-)
Ser fredelig godt ut.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

En flott dybde, rolig og harmonisk og romantisk stemning i bilde..

Rune
Roger K.

Hei Ann!
Her var det sannelig stille og kun et enkelt par som roter litt i stllheten. Fint sug og dybde i bilde. Kanskje du skulle valgt å plassere broen litt lengre ned mot bunnen av bilde og dermed tekt den litt mere frem. En liten tanke fra meg.

Mvh RK
Ann T.

God kveld og tusen takk for meget hyggelige kommentarene alle sammen. Takk for idéer om utsnitt, Anne-Lise og Roger. Her prøvd en annen variant i V2. Jeg likte dette også. Hva synes dere?

Mvh. Ann
Avsluttet .

Venezia, Venezia...disse bildene blir jeg aldri lei. Flott snitt og behagelige romantiske farger, versjon 1 for meg.


Vennlig hilsen
Arne
Eva Marie P.

Herlig stemning du formidler her. Koselig med det paret som går tett sammen. God komposisjon:) Bygningene som speiler seg i kanalen og broen. Alt er vakkert fanget av deg:)
-epl
Tore Arnt N.

Hei!vakkert fremstilt bilde av kjærlighetens by:-)fin dybbde i bilde ditt,vakre farger som går liksom i ett,nydelig bilde,kunne tenkt meg en tur dit selv jeg:-)mvh
Ann T.

Hei, og tusen takk til dere siste for hyggelige kommentarer. Det er veldig fint å høre at dere like dette bilde..
:-) Ann
Anne Ø.

Så vakkert motiv og de herlige, ja romantiske
fargene som nevnt her Ann.
Nydelig speling!!

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu