... derfor foretrekker jeg digitalkamera ...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDet er lett å miste gangsynet når diskusjonen på fotodotno når de store høyder. Vi som jobber med digitalfotografering *vet* jo innerst inne hvorfor.

    La nå maskinene gjøre det grøvste, det er de jo best på. Og så kan vi følge med på hva som dukker opp på dataskjermen(e) mens batch-kjøringen av bildefilene pågår.

    (min kollega på Samfoto poserer velvilligst i en for ham karakteristisk posisjon. Vi lærer av erfaring, vi med noen år bak oss)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger734
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom E. F.
En amatør kan forhåpentligvis få lov til å være enig. Et kamera i lomma er enkelt og lettvint og klart til bruk. Alltid ''film'' også!
Fin og avslappet stemning i bildet!
mvh Tom
Povl Kjeld H.
Sjovt billede med god skarphed, og en behagelig stilling sidst på dagen.

mvh. pkh - DK
Vemund L.
Er hjertelig enig jeg, BR. Dagen er blitt meget enklere etter ervervelse av EOS 1D.

Bemerkelsesverdig med denne debatten, er jo at svært få(hvis noen?) som KAN bruke digitalt utstyr, mener noe annet en at det du har hevdet ved flere anledninger. Snodig at folk utaler seg såppas skråsikkert om et produkt som de ikke behersker, syntes nå jeg:)

Vemund
Birna R.
Vel talt Vemund. At du har kjørt et annet merkevalg enn meg forhindrer ikke at du erfarer det samme. Digitalteknologien transcenderer produktmerkene, det er simpelthen et stort skritt fremover.
Audun R.
Det er vel unødvendig å spørre om dette bildet er tatt digitalt.

Samtidig kan jo vi i bedrifter som ikke har all verdens med penger glede oss over at også prisene på brukt profesjonelt utstyr daler når nye produkter kommer på markedet.

MVH Audun
Avsluttet .
Jeg jobber med bla. scanning og bildebehandling, - det har blitt mye banning over dårlige dias.
Her om dagen steppet en av fotografene vi kjøper tjenester av opp med ny Hasselblad, Phase One bakstykke, portabel belysning og laptopp med CD-brenner. Han rigget opp, tok et portrett av meg og brant en CD.
På fila som han reduserte til 47MB, kunne jeg sylskarpt se hårene i ansiktshuden på kinnene mine, og hudormene...
Versågod sa han...
Jeg ser lyst på fremtiden!
MVH
Jon-Petter
Leif Y. C.
Forskerstillinger av høyere grad (såvidt jeg kan fastslå så er det forskerstilling 4 som er illustrert her) er ikke heldig for ryggen. Snakker av bitter erfaring. Det ser mao. ut som om digitalfoto over tid kan medføre helseproblemer. Kanskje teknikken likevel har sine ulemper?

;-)
Birna R.
LYC: er jo ikke forsker lenger, har sagt opp stillingen... (og det er jo ikke et selvportrett dette, selv om min ærede kollega like gjerne kunne ha tatt et slikt bide - av meg).

Det meste kan løses med gode stoler og en kaffekopp innen rekkevidde. Man må tenke holistisk. Fotografering blir mer og mer krevende.
Leif Y. C.
BR: Forskerstillinger har utbredelse langt utover forskermiljøet kan jeg forsikre. Kunne bare ikke dy meg siden motivet du har valgt for å ''begrunne'' bruk av digitalkamera gir meg personlig *helt* andre og mindre positive assosiasjoner. I så måte et virkningsfullt bilde!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu