~ Two Of Us ~
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-25 01:55:21
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-02-25 02:00:08
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • AnnetHar benyttet blitz + stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241123} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tone B.
Beklager at versjon 2 ''kom i feil størrelse'' ! Det ser unektelig litt tullete ut, men klarer ikke gjøre noe med det. For å få riktig inntrykk av v 2 hjelper det å se bildet i fullskjerm.

Sorry!
Lars G.
Syns versjon 2 er best. Versjon en ser litt ''kutta'' ut i bunnen. På V2 virker kuttet mer naturlig. Ørlite mer skarphetsdybde ville gjort seg, slik at kronbladet på blomsten til høyre kom inn i fokusområdet. Mvh Lars G
Ivar B.
Jeg går absolutt for versjon 2. Utsnittet blir litt mer spennstig og spennende enn versjon 1. Litt mer usikker på bakgrunnen i bildet som ble litt steril og kald. Mvh Ivar.
Brita Helen E.
Hei!
V2 ble veldig dekorativ og flott. Likte det tette og spennende utsnittet her. Klare,fine farger,men synes kanskje at bakgrunnen ble litt for kjedelig,litt for hvit. Men ellers flott utført dette! :)

Mvh Brita...
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Tone,

long time, no see, kjekt å sjå deg att på dotten;-)

Eg likte faktisk best #1, då eg syns #2 hadde passa bedre ev. med berre ein blom.
Flott motivvalg, er enig med Brita i dette med bakgrunnen, eller fint.

Mvh Inger Anne
Tone B.
Takk til dere alle for tilbakemeldinger.

Dere nevner bakgrunnen :-) Når jeg gjorde dette opptaket jobbet jeg med lyssettingen nettopp fordi jeg ønsket en helt hvit bakgrunn. Har akkurat skaffet meg blits og har litt å jobbe med. Selv er jeg fornøyd med resultatet for jeg har oppnådd det jeg ønsket å oppnå i dette tilfellet. Derimot er jeg enig i at det blir ganske sterilt.

Inger Anne; takk :-)
Inger-Lise S.
Hei Tone Her har du et virkelig godt macrobilde. Skarpheten er god, fargene fine og jeg syns det ble stilig med hvit bakgrunn:
Av versjonene liker jeg best v#1.

Inger-Lise
Siri k.
Hei Tone.

Har tittet på flere av bildene dine, og må si at du er flink med blomstermacro.

Fint blomsterbilde dette også. Rett valg av eksponering, gode farger og fin skarphet.
Er derimot ikke helt fortrolig med komp som for meg blir noe midstilt. Ellers så lurer jeg på om bildet hadde blitt enda mere spennende med bare en av blomstene. Grunnen er at med den enkle og rene bakgrunnen, så ville bildet muligens fremstå som mer stilfullt, minimalistisk og kraftfullt.

For meg så konkurerer disse to om oppmerksomheten istedet for å utfylle hverandre. Syntes personlig at det ikke er lett å komponere to blomster med såpass høyt blendertall.
Syntes derfor at versjon 2 ble mest spennende.
Ellers takk for titten på mange fine blomsterbilder:)
Tone B.
Inger-Lise; takk for tilbakemelding. Kjekt du likte bildet mitt.

Siri; Takk for utfyllende kommentar og hyggelig tilbakemelding. Kjekt at du liker bildene mine. Som nevnt tidligere har jeg akkurat kjøpt meg blits og jobber med å få teken på bruken og lyssetting. Tidligere har jeg bare brukt naturlig belysning. Jeg tok en del bilder bare av den ene blomsten men ble ikke så fornøyd med de for lyset ble rett og slett for hardt. Jeg er veldig glad i å fotografere denne type blomst, så det blir nok flere forsøk etter hvert. Men det får bli en ny en for modellen i dette tilfellet fikk ikke nok vann og er ikke så pen lenger.

mvh Tone
Dorte G.
Morsomt motiv. Jeg synes komposisjonen funker fint, og jeg liker berøringen mellom blomstene. Er nok enig med dem som sier at du kunne valgt enda større dybdeskarphet. Fargene er fine, gerbera kan være en grell blomst. Du kunne kanskje også forsøke å fleske til med enda mer lys bakfra eller fra siden, så vi hadde sett hårene på stilk og begerblad bedre. Bakgrunnen funker helt fint, synes jeg.
Jan Frode A.
Med versjon #2 får du en mere spennende og utradisjonell komposisjon av et motiv som eller framstår som litt kjedelig men teknisk godt utført. 2'ern løfter motivet mange hakk, og gir spenning. God glød i de røde fargetonene.

mvh Jan Frode
Odd Tore S.
Rent og pent, bokstavelig talt hårskarpt der man kan bedømme slikt.
v1 blir den mest naturlige, de to andre synes jeg blir litt kunstig interessante, om det gir noen mening.
Hvit bakgrunn viser at det er vinter og snø ute, så OK uansett om du har andre grunner for valget.
Det ble en lang pause for deg?
Odd Tore
Avsluttet .
Flott og enkelt V2 og V1 klart best..

Rune
Knut L.
#1 - fin dekorativ illustrasjon i god komposisjon. Fint teknisk.

De andre synes jeg ble litt ''apparte''.

;-)
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu