Skaff den mannen en kam ..... :-)
Bildet inngår i albumet • Ansikter • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1099
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241110} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ingunn S.

Hei Geir!
En kam er nå så..., jeg ville heller sagt en saks...;-) Men stilig portrett var det...og for et blikk!!!

Hilsen IngunnS:)
Anne Ø.

Liker utsnittet og det sterke, direkte blikket.
Artig med alt dette håret. Ja, det trengs vel
både saks og kam her:)
Fine kontraster i sv-hv og liker lyset der
deler av h. side er delvis mørk.
Anne:)
Aase Marit W.

Hei Geir,

Dette portrettet likte jeg kjempegodt! Han fremstår som meget sterk, med et veldig direkte og og kanskje litt småagressivt blikk. Likte kontrasten i bildet veldig godt, og komposisjonen bidrar til inntrykket jeg får. Han minner meg forresten veldig om et eller annet bilde jeg har sett av, og sikkert også filmscener med, Nick Nolte... :)



Mvh,
AaseM. :)
Geir B.

Tusen takk for oppmuntrende kommentarer :-)

Både hår og øyne er viktige bestand-deler i et portrett: Å formidle et direkte blikk under en rufset lugg var det som jeg forsøkte å få frem her, kanskje med noe små-agressivt ( eller er det alvor ) i øynene, men også en litt reservert ( og av-ventende ) positur :-)

Samtidig håper jeg at dobbelt-diagonalen ( den ene er den skrå linjen gjennom øynene og øreflippen - den andre går gjennom hake og nese ) stiller et åpent spørsmå: Ser han opp eller slår han blikket nede ...... vender han seg ''hit'' eller snur han seg bort ......

mvh
Geir
Amund Blix A.

Direkte blikk under rufsete legg fikset du utmerket. Det ser ut som varulvpelsen er like ved å bryte frem :-)

Mvh

Amund
Anne-Lise S.

Blikket her gjør hele bildet, og med håret som halveis dekker øynene, men som likevel er med på å fremheve dem... Ingen kam eller hårklipp nødvendig. Synes blikket kler dette rufset, og synes det ble kledelig. Et flott portrett med godt fremhevede øyne og med fin positur.

Anne-Lise
Marit O.

Hei
Jeg syntes det blikke modellen din har her er knall tøft, sammen med håre som gjemer noe av øynene og ansikte hans, eneste negative er at jeg ville enten beskjært oppe i høyre side eller tettet igjen det feltet, samt at håre virker litt mye oppsharphet hvise spes. i venstre side. Men et tøft portrett :)
Ha en fin dag
Mvh Marit
Tom J.

Rufsete og ikke minst skummel. Teknisk er det veldig bra, men det liksom ikke helt deg. Jeg kjenner deg som en glad og smilene, så beklager du må vise ditt rette jeg.... :-)

mvh
tj
Geir B.

Takk, Amund, husk det var indirete du som fikk meg til dette her !!! ''Steppeulven'' av Herman Hesse er blandt mine favoritter :-)

Anne-Lise: Takk, da lar jeg kammen ligge :-)

Marit: Takk, en lang lugg er som en rullgardin å regne: Av og til kan den trekkes ned :-)

Tom: Skummel ...... takk for den !!! Glad for at du ikke synes dette er ''mitt sanne jeg'' - selv om det nok ( av og til ) ikke er så langt i fra ...... :-)

mvh
Geir
Georg B.

'Is that you?'', som KISS sang en gang i tiden (Gud hjelpe meg, det må være første gang jeg siterer *dem*..!). Jeg kjenner deg kun gjennom din penn og dine bilder, men slutter meg likevel til beskrivelsen av deg som ''glad og smilende'' - nå ble jeg sant å si skremt (!). Lam i ulveklær? Men hvilken ulv! Stilig bilde - og noe å ta med seg med tanke på konvertering til s/h, f.eks. at ren sort ikke alltid er av det onde? :)
(Forsøker å lese meg opp og prøve ut sh-konv, men strever litt...)

mvh
Georg
Geir B.

He, he ...... Georg, husk dette: Du skal ikke skue hunden på hårene ........ eller varulven på pelsen ...... :-)

Jeg elsker musikk-sitater og min musikalske replikk får derfor ( i denne omgang ) bli Pete Townshends ''The see refuses no river .... '' :-)

Takk for at du synes både min penn og mine bilder har vært av den blide sorten ......... se gjerne mitt profilbilde: Det bærer bud om at jeg egentlig er ''enten/ eller'' ...... :-)

mvh ( les: med vennlig hilsen )
Geir :-)
Helge R.

Bra blikk, intenst, flott beskjæring, men--- det blir for høyt for vanlig skjerm, må skrolle og mister intensitetetn i uttrykket, for stort for full skjerm.
Eller topp hilsen
:)Helge
Amund Blix A.

Hyggelig at jeg kunne inspirere deg til å finne din indre varulv Geir :-)

Vi har vel alle en :-)

Jeg få føre opp Steppenwolf på boklisten.
Amund
Georg B.

Steppeulven Haller er ikke så svart/hvit - intet ''enten/eller''. Et eller annet sted i boken nevner han hvor lykkelig Goethes Faust må være - ''To sjeler bor i mitt bryst'', som Faust beklager seg over -, for selv har han *tusener*. Fabelaktig bok, for øvrig, ikke minst med tanke på musikkens subtile kraft...

:)
Ronny A.

Jeg har allerede bestillt en time hos frisøren:-) Du har fått fram det hvite i øynene bra, gjør mye av bildet synes jeg. Bra.
mvh Ronny
Geir B.

Helge: Takker for nok en hyggelig kommentar. Dessuten skal jeg begynne å lage bildene litt mindre, dette er nå tredje gang du tipser meg om at de er for store, så ditt ønske skal jeg imøtekomme i fremtiden :-)

Amund: Jeg husker den kvelden du la ut et selvportrett i billedgalleriet mens du testet ut ditt nye K10D - selv om jeg kun ''kjenner'' deg fra dottens diskusjoner, fikk jeg en ''under fire øyne''-følelse: En uventet og sterk opplevelse. Da jeg skulle kommentere noen dager senere, var imidlertid bildet ''trukket tilbake'' ...... intensiteten og stemningen i bildet kan man imidlertid se ennå, fordi det nå er ditt profilbilde.

Georg: Takker for suplerende betraktninger. Hesse skriver i forordet til Steppeulven at selv om man kan ha et famlende og forknytt liv er det mulig å ha en fantastisk og flyktig sjel. Goethes ''Faust'' i André Bjerkes oversettelse står ( ulest ) i bokhyllen min, så den skal jeg finne frem :-)

Ronny: Takk, lys-settingen er kun én 580EX-blitz bak en stor ( Ø=1,2 m ) diffusor. Jeg hadde i noen år god, gammeldags pigg, kanskje jeg skulle prøve det igjen. Men da har man jo problemet at man må til frisøren hver 3-4 uke ...... mens nå klarer (?) jeg meg med 3-4 ganger i året :-)


Alle: Her er noen musikalske varulv-tips fra min iTunes-samling:

1. ''Warewolves in London'' av Warren Zevon fra den fantastiske CD´en Exiteble Boy,
2. Steppenwolfs ''Born to be wild'' udødelig-gjort i filmen Easy Rider,
3. ''Built For Comfort'' fra London Howlin´Wolf Sessions med bl.a. Clapton og Windwood,
4. ''Wolf among the lambs'' fra Howlin´ Mercy med John Campbell,
5. Joni Mitchells ''The wolf that lives in Lindsey'' fra CD´en Mingus,
6. ''Of wolf and man'' av Metallica fra Black Album,
7. ''The return of Per ulv'' av Terje Rypdal på CD´en If Mountains Could Sing,
8. ''Howling at the moon'' med Ramones finnes på CD´en Too tough to die
9. ''Nothin´s gonna pull us apart'' fra Howlin´wind med Graham Parker

Anbefales :-)

mvh
Geir
Morten J.

Jeg bør da vist besøke deg oftere.

Du sa engang ''Jeg får en ''under 4 øyne''-følelse av å se på dette bildet - takk for at jeg fikk møte deg, face to face''.

Nå får jeg vist bare returnere takken. Dette bildet faller i smak. De kunne ikke laget en filmplakat med Nick Nolte som var bedre.

Ditt talent er da vist ikke smalsporet heller. Arkitektur, Natur, Portrett ......

Og utstrålingen fra han her er ikke akkurat den som kommer fra en kar som filosoferer over betydningen av det gyldne snitt.

He he ..... jeg ser for meg våre respektive selvportretter stillet opp over for hverandre. Det ville sikkert gitt stemning .....

Keep up the good work ..... som vi sier på dansk.

Morten
Geir B.

Tusen takk for din generøse kommentar, Morten :-)

mvh
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu