Sunday in Venice - II
Selv om det er November og ganske kaldt i luftet, det finnes alltid turister som vil gjerne oppleve denne tradisjonelle transport middel.
Bildet inngår i albumet Venice - Venice, November 2006. I was totally charmed by this shabby, friendly, enchanting, unique city.
Fotograf
Utstyr
  • Canon PS S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ann T.
Beklager folkens - jeg mente ikke å legge dette ut på kritikken. Finger feil! Skal slettes og legges ute på bildegalleriet så fort jeg er tillatt av systemet!
Mvh. Ann
Anne-Lise S.
Gjør vel ingenting om du legger det ut her, Ann? Det er jo et sted for ''hardere'' kritikk, men dog et sted for råd og vink, tips og positive kommentarer om det som fungerer! :-) Du tar vel imot kommentarer likevel? Liker skarpheten i front her av gondolføreren (heter det det?). Synes også du har noen farger i dette bildet som er svært fine, og som imponerer meg! Liker valget ditt av utsnitt, og formatet kler motivet. Passelig trangt! Godt blikk på gondolisten... :-) Et godt dokumentert Venezia dette her med fin dybde og lys.

Anne-Lise
Arnstein P. F.
Her har du et flott situasjonsbilde som viser en tradisjonell aktivitet der gondolene kommer på rad og rekke på den smale kanalen. Gode fargetoner, flott skarphet på hovedmotiv og innover i bildet. Det jeg ikke liker så godt med dette bildet er at fremste ''stakemann'' dekker delvis til den bakenfor og skaper litt uro og kaos ( det er vel til tider det det er på disse vannveiene).
Mmvh Arnstein
Ann T.
Takk til Anne-Lise og Arnstein for fine kommentarene. Godt å høre at dere likte dette bilde.
Mvh. Ann
Nils G.
Jeg synes det er flott og levende bilde. Blikket mitt fenges av ''rundgangen'' som formes av den fremre godolen der kurven fortsetter ut i broen.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu