Makt i små hender
Som skrevet utallige ganger før er det å fotografere barn en hærlig frustrerende sak. Ingen vet hvor haren hopper, ei heller barns reaksjon eller trollskap. Fotografen jubler mens mammaens frustrasjon er til å ta og føle på. Barn, ---ja barn er nettopp BARN.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ronny A.

Hei! Et koselig bilde med mye glede:-) Vært morsomt å ha sett bildet m svart bakgrunn. Bare nysgjerrig:-)
mvh Ronny
Nils B.

Takk skal du ha for tilbakemelding. Jo jeg kan være enig i at bildet også hadde tatt seg bra ut med sort bakgrunn, men tror også at det samtidig hadde mistet noe av yndigheten.
Tom N.

Kan aldri bestemme meg for slike bilder. Vet ikke helt om det passer best for offentligheten eller familiealbumet? Men et morsomt bilde er det.

MVH
Tone A.

Hei
Dette bildet likte eg pga det spontane utttrykket hos både barn og mor. Barnet er meir opptatt av mur sine tenner og lepper enn av fotografen. Og det får meg til å lura på om ungen plutseleg under fotograferinga plutseleg klaska hendene på mor sine kinn, og dermed fanga du denne situasjonen.
Eit kreativt ''mor og barn'' bilde der oppdagargleda og samkjensla kjem flott til uttrykk.
Dette bildet minner meg på når den eine sonen min var liten så måtte han alltid ha ein fing på underleppa mi, når eg eg hadde han i fanget eller han sov attmed meg. Så ''makt i små hender '' kjem flott fram her med skarpe detaljar og fine bruntonar, som gir litt varme til bildet med den lyse bakgrunnen. Eit flott fanga uttrykk både hos mor og barn.
:) Tone
Anne-Grethe S.

Bra fanga situasjon. Eg synest absolutt det er seerverdig her og ikkje berre i fotoalbumet. Dette er jo eit mor-barn bilde litt utan om det vanlege og det er bra.
Eg finn visst alltid noko å pirke på. Det er kun meint for hjelp. Eg hadde likt det enda bedre dersom BH-stroppen og smykkene ikkje hadde vore med. Spesielt stroppen og smykke til jenta trekker veldig med oppmerksomhet, synest eg.

Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu