inn i helvete
Inside hel

Her prøver jeg å bygge motivet som en teaterscene med bakteppe og aktører. Lyssettingen gir varme til bakgrunn, noe jeg gjentar med den røde skjorta. Siden en av galningene er speilvendt måtte jeg kappa av hue og snu det tilbake for å treffe med lyset. Bildet er laget med stor medfølelse for de av oss som havne her nede, skjønt hvem vet, siden tilbakerapporteringen er mangelfull kan jeg tillegge denne delen av evigheten en smule humor. Siden vi stort sett er syndere hele gjengen vil en sikkert treffe en og annen kjenning når den tid kommer. På Sørlandet mener vi at fyll og spill er syndige greier som hører hjemme i helvete, så gjerne for meg, det gjør det jo litt mer hjemmekoselig der nede.
Nå skal en ikke spøke med så alvorlige saker, eller skal en nettopp det? I tusen år har kirken, først katolske så protestantisk profitert på gestalter som dette. I middelalderens kirkekunst er slike bilder vanlig underholdning, stygge beist som bare venter på å pine livskitten ut av deg, vel dette er min framføring av en småjævelsonate.
Kos deg, hilsen
:)Helge

obs; jeg lager bildene i mørkt rom på full skjerm.
djevelsk
Bildet inngår i albumet religiøse særheter - sære bilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-16 16:56:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLeg på lag og Enigma i bakgrunnen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Der var du igjen med et alle tiders bilde fra den andre siden,ja den mørke sådan.
Jeg syns det er helt topp at du spøker med dette temaet,som du selv sier så er det jo dårlig med tilbakemeldinger fra dette stedet så hvem vet hva som foregår??
Og da er det jo greit å kunne ha sine fantasier om stedet,både på godt og vondt og kanskje helst på godt.
De typene som står her å venter liker jeg veldig godt,med røde skjorter(rødt forbinder jeg ikke med bare vonde ting iallefall) og jeg syns helst de ser litt lurne ut:-)
Jeg venter spent på neste bilde og tanke om dette stedet.Jeg koser meg med dem og syns det er helt topp med humoren i bildene,satt sammen med litt alvor så kan vi selv bestemme hvor mye vi vil ha av begge deler.
Hilsen Tone!
Geir F.

hehe Helge.
Morsomt igjen. Jeh har littegrann småpirk til deg, men jeg ser du har en saks der så det går vel greitt å klipppe litt. Jeg ser noe i bakgrunnen mellom de to karene til venstre. Siden jeg ikke helt får tak på hva det er regner jeg med det skal bort. Figurene ville jeg dyttet litt lenger inn i billedflaten. Det blir noe tomt i midten. Og lanskapet i bakgrunnen... klarer du å trylle frem noen flere detaljer slik at den blir litt mer interessant? Og himmelen.... det er noe med blåfargen som gjør den litt småkjedelig. Du har denne kvalmende men også fascinerende grønnfargen i maskene.... Mulig at blåfargen i himmelen kunne blitt justert noe sllik at den blir noe grønnaktig i samme sjangeren. tror hele bildet vil bli litt mer småsykt og at fargene binder hele greia mer sammen og at du får et mer helstøpt bilde.

Ellers kostelig og smågroteskt. Og selvfølgelig skal man spøke. Trenger noe å flire av og det gir du oss her.

ha en djevelsk god helg.


-fløde-
Stein Oleiv B.

tror jeg faktisk vil gå for ver2, etter mye studering.. her er det ikke like lett å smuge seg forbi galningene, som du selv kaller dem.. i tilleg slepper du taket på ruinene i bakgrunnen som er ''bygget opppå'' skulderen til midtpersonen. en føler seg kort sagt litt mmer truet i ver2. knall lyssetting, merker dette skikkelig gjennomtenkte saker. fargene sitter som de skal, som vanlig. det jeg likte mye med dette bildet var slik du fikk helvetes landskap til å se flott ut, men så ser man de galne folkå med maskene og kniver. etter to sekunders beundring av bildet kunne jeg lett se for meg en mann springe skrekkslagen med disse løgnasene etter seg, alle tre på rekke. hehe, så bildet ble flott homur for meg iallefall. hmm... tror ikke jeg har mer å si nå... eller jo, hehe, drar kjensel på halskjedet rundt halsen til jævlene. kan det jemme seg en viss viking(foto) høvding bak der?:)
Geir F.

Uten tvil.
Versjon to ble mye bedre i mine øyne!
-fløde-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu