Stille vann
Bør ses på litt avstand.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir F.
Stille vann.
Men litt urolig også.
På denne måten får du et fascinerende motstridende uttrykk.

-fløde-
Odd Tore S.
Hmm, dette minner meg litt for mye om verden slik jeg opplever den uten briller til at jeg føler meg komfortabel.
Det er nok mulig at vannet er stille, men resten oppleves som urolig-uskarpt.
Jeg tror at du enten måtte gått enda lenger med uskarpheten her, eller valgt noen deler ganske skarpe i forhold til nå, med andre mer uskarpe. På en måte ser jeg for meg dette som en kveldsstemning, med stort sett blåtoner og diffuse gule blomster svevende i det hele.
Odd Tore
Bjørg S.
Dette var nok et urolig bilde av et stille vann, men litt stilig også sett på avstand. Kunne nesten vært en maler som hadde laget det.
Men til tross for at det var uklart så var det stilig synes jeg.

Bjørg :-)
Stig Børre E.
Spennende. Urolig bilde av stille vann. Fargetonene og kontrastene er flotte.
Liker bildet slik det er, men tror bildet hadde roet seg litt ned ved at trestammen var plassert litt lenger fra kanten.

StigB
Bente K.
Takk for innspill.
Dette bildet syntes jeg selv i første omgang var mislykket, men etter å ha sett litt på det så jeg noe malerisk ved det.
Din uten brillefølelse skjønner jeg godt Odd Tore, men at dere også så det jeg selv mener å se var en god tilbakemelding å få.
mvh Bente
Øyvind A.
Det er noe ved dette som jeg liker, uskarpheten fungerer bra. Men idyllen brytes litt for brutalt av de utbrente høylysene.
mvh
Ø.
Jan Frode A.
Jeg har virkelig sansen for nedre delen i bildet, med det slørete maleriske myke inntrykket, med innslag av sommerslig grønt og gult. Fin brytning i speiling.
Jeg blir nok ikke helt fortrolig med øvre delen. Føler at det blir tungt i høyresiden og litt mye kaotisk i venstresiden. Mulig at en beskjæring nedover fra øvre bildekanten og til rett i underkant av det lyse partiet mellom greinene omtrent midt på, hadde gitt en bedre helhetslig ro i bildet.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu