Bjerk
Har valgt å lage en serie kalt trær/ grafikk, der jeg tar bilder av trær eller deler av trær og prøver gjennom etterbehandling å utvikle et slags grafisk uttrykk. Eventuell overdreven bruk av lys, farge, skarphet eller filter er bevisst. Dette er et nytt område for meg, og jeg vil gjerne ha ærlig tilbakemelding!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-16 21:58:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 17-70 mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeDigital ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238391} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Cornelia T.

Hei,
vel, jeg er ikke så flink på ettterbehandling, men jeg liker linjene og strukturen i trærne dine, og bakgrunnen er veldig bra og uskarp, den passer bra til. Det er en liten kvist eller noe midt i bildet på venstre kant, det kan du kanskje skjære vekk.

- Lia -
Wenche J.

Hei Ole-Kristian dette var et annerledes bilde av bjoerk og det er interessant og se det du har faatt til med barken. Fine farger og nydelig moenster. Elegant virkning med at det ser ut som om stammene kommer ut av bildet fra den rolige bakgrunnen. Lekkert. Gleder meg til neste bilde i serien:)
Mvh Wenche
Arvid M.

Hei!
Syntes dette var skikkelig bra. Du fekk fram vakre linjer og mønster på bjørketrea på ein fin og litt annleis måte. Du fekk framheva strukturen fint mot den diffuse bakgrunnen.
mvh Arvid
Jostein F.

Hei!
Fantastisk uttrykk, dette var altfor spesielt og flott til å bli glemt.
Jeg likte denne formidlingen av natur, stramt, vakkert lys, med et grafisk preg som ikke er overdrevet men som tvert i mot forsterker hvordan man kan ''se'' naturen.
Ble inspirert nå ja!

Mvh; Jostein
Ole-Kristian T.

Tusen takk til alle fire for kommentarer, setter veldig pris på det! Takk til Cornelia som gjør meg oppmerksom på det lille elementet til venstre. Legger ut en ny versjon nå, hvor jeg har fjernet det :)
Marit O.

Så enkelt og stilig, strukturen og linjene var utrolig stilig her flott formidlet Ole-Kristian.
Mvh Marit
Stig Børre E.

Hmm - har kikket på dette et par ganger. Syns desverre bildet oser av litt ''billig'' PSfilter-effekt. Bildet er pent - men filterbruken blir for ekstrem hvis du skjønner hva jeg mener. Alt med måte... :-)

StigB
Ole-Kristian T.

Takk til Marit og Stig Børre for kommentarer, nyttig å få noen kritiske innvendinger også. Regner med at Stig Børre har lest innledningen min til denne serien. Det er altså eksperimentering med ps jeg driver med og temaet er ''trær''.

Til dette bildet ønsket jeg at det grafiske uttrykket i barken på de tre bjerkene samt linjene som stammene danner, skulle tre veldig tydelig fram. Derfor valgte jeg å blure ned bakgrunnen helt. Du synes det ser ''billig'' ut og det er jo ok :) Hadde vært interessant å høre hva du ville gjort annerledes så jeg kunne lære litt?
Anne Ø.

Har veldig sansen for slikt grafisk utrykk.
Flott struktur på trærne og fin bluret gakgrunn.
Godt jobba!!!!!

Anne:)
Bodil Kristine F.

Heisan!

Forbløffende virkning med disse trestammene. Jeg har sans for å eksperimentere med denne type effekter. Av og til funker det, av og til ikke. Det funker bra her. Litt sånn grafikk-effekt. Og enig med Anne i at bakgrunnen er fint bluret ut.

Mvh Bo
Steinulf L.

Nesten grafisk i uttrykket. Dette var bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu