Venitian Architecture
I had to get up very early to take this picture of the arched walkway beneath the Doge's Palace without hordes of tourists getting in the way.
Bildet inngår i albumet Venice - Venice, November 2006. I was totally charmed by this shabby, friendly, enchanting, unique city.
Fotograf
Utstyr
  • Canon PS S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anne Lene B.

Hei Ann
Et nydelig stykke arkitektur du har fanget her! Fin midtstilt komp som fungerer svært bra og leder blikket innover! Nydelige farger og lys! Vakkert!!

Hilsen Anne Lene
Ivar B.

Flott og spennende arkitektur. Rent og fint bilde som er isolert slik at det spiller på form og linjer. God dybde og lys i bilde. Mvh Ivar.
Avsluttet .

Nydelig Ann,enkel fin komposisjon med godt lys og flott stemning:-)
Hilsen Tone!
Roger K.

Hei Ann og takk for sist!
En stund siden jeg har vært ute på fotosiden, men vil tro det ikke er for sent å ønske godt nytt år og takker for et rikt og begivenhetsrikt fotoår som er gått sammen med deg.
Virkelig flott arkitektur du viser her. Litt pussig dragning jeg får av blikket mot høyre i front av bilde for så å senter seg videre innover i bilde. Det kommer nok av den takkonstruksjonen og et litt mørkere parti i høyresiden. Ikke enkelt lys du har jobbet i her og viser seg med svak utbrendhet i venstresiden. Ser vi bort fra dette Ann så holder dette i massevis fototeknisk. Godt levert fra din hand som vanlig.

Mvh RK
Rune S.

Nydelig arkitekturbilde! Selv om arkitekten har gjort hovedjobben, så er det et flott lys- og linjespill du har foreviget her. Bra jobba - så tidlig:-)

Mvh
Rune S
Ann T.

Mange takk till alle for hyggelige tilbakemeldinger. Det var bra å høre at dere likte dette bilde.
Mvh. Ann
Anne-Lise S.

Nydelige gotiske buer, farger og lys. Flott dybde, og ja! Det kan lønne seg å stå opp med fuglene for å få slike steder folketomme!

Anne-Lise
John-Tore G.

Riktig pent og stram komposisjon. Skulle gjerne vært på de trakter en tur.

mvh John-Tore
Steinulf L.

Et velkjent motiv, og her er det svært godt gjentitt med fin plassering av buegangens forløp. Du må ha vært veldig tidlig oppe for å finne dette stedet helt uten turister.
ingeborg w.

Jeg synes det er stilig med gjentagelsene innover og de varme gule fargene. Dybden blir god av gjentagelsene. Et veldig ''rent'' bilde uten noe som forstyrrer. Det er mange interessante detaljer å se på her.
Avsluttet .

Hei Ann.

Takk for din hyggelige kommentar på mitt bilde.

Ditt motiv fra Venezia har jeg tittet på flere ganger. Bildet gir meg en behagelig ro og får tankene og minnene til å strømme om det deilige Venezia.
Bildet er bokmerket.

Ciao!

Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu