~ Eleganse II ~
Her er callablomen på verandaen, ein grå sommardag med vind og der døra fungerte som levegg. Sjå ogsåbilde nr. 284052 med '' Eleganse I''
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeDigital ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Hei Tone!
Igjen et nydelig blomsterbilde igjen fra deg.Både farger og komposisjon fenger meg her og jeg lurer på hvordan du får det så delikat og lekkert,dette er du så flink til Tone og jeg skulle gjerne lære litt av deg her:-)rett og slett lekkert:-)
Hilsen Tone!
Hege J.

Dette var lekkert, Tone! :-)
Nydelige linjer i bildet, og vakre, samstemte farger. Du har valgt en minmal dybdeskarphet, passende plassert i forkant av calaen. Bra utsnitt også.
Du er flink med blomsterbildene dine, Tone. :-)

Fortsatt god helg til deg!

Mvh Hege
Odd E. k.

Hei Tone!

Et nydelig bilde av blomsten med omgivelsene. Flotte farger i Callablomsten, der den står i en rosa kledning (kunne også hatt en dybdeskarphet som har rekt helt inn i veggen til blomsten). Flott rosafarge som går over i duse farger på blomsten. Bakgrunnen er også fin, med fine linjer og farger som strekker seg opp og utover i bildet.. Vakkert fremstilt Tone!

Mvh

Odd E.
Rune S.

Meget delikat komposisjon i flotte farger og skarphet. Virkelig eleganse!

Mvh
Rune S
Jan Frode A.

Dette er elegant ja. Du er flink på slike motiv, og har en god evne til å velge det riktige utsnittet som gir balanse. Det eneste jeg funderer litt på her, er om det rosa feltet nede mot venstresiden er så heldig tatt i betraktning at du har de store rosa feltet i høyresiden. Ellers er bakgrunnen vakker, og en liten detalj som det mørkere rosa/røde feltet i øvredelen gir en flott brytning i fargevalørene.

mvh Jan Frode
Ivar B.

Eleganse skal være visst. Nydelig isolert form i svært behagelige fargetoner. Godt skarphetsplan. Finner ikke mye å trekke her. Vakkert å se på. Du er utrolig flink å ta de riktige utsnittene i slike motiver. Det skal du ha! Mvh Ivar.
Ann T.

Hei Tone - dette synes jeg er et vakkert blomsterbilde. Du er veldig flink på disse. Nydelige farger og komposisjon. Jeg lurer om det også kunne har egnet seg like bra med litt mer dybdeskarphet så at andre siden av hoved blomsten var i fokus i tillegg? Men det blir et annet bilde. Likte dette bilde meget godt uansett.
Mvh. Ann
Monika Frisvold V.

Hei Tone...
Synes dette var meget elegant og flott...nydelige farger og flott komp.
Hilsen monika
Eivind B.

Hei! Dette var svært soft og elegant, akkurat som ditt forrige av samme blomst. Synes den store blenderen kler dette motivet bra. Det eneste jeg reagerte litt på da jeg åpnet bildet, er den grønne vertikale stripe til høyre som strekker seg opp bak i en spiss bak hovedmotivet. Ikke plagsom, men ørlite forstyrrende. Mvh eivind
Stig Børre E.

Svært delikat. Teknisk perfekt og veldig bra komposisjon.
Fargene står desuten veldig godt til hverandre.

StigB
Tone A.

Tusen takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Her var det først og fremst linjespelet og fargane mot callablomen si form eg ville få fram. Det bles litt og pga blada sine linjer bak brukte eg ein stor blendar for å få eit mjukt uttrykk. Bakgrunnen er ei barnekåpe.
3.februar la eg inn ein kommentar, men elles har foto.no ikkje vore tilgjengeleg for meg før i natt. Difor har eg ikkje skrive nokon kommentar i heile helga, så det skal eg ta igjen.
:) Tone
Anne-Lise S.

Nydelige linjer og flott valg av fokusområde. De kraftige fargene setter igang noe innvendig og får frem smilet. Dette kan du!

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.

En fryd i form og farge. Vertikale linjer som bryter fint med de runde formene i fokus. Midtstilt fungerer veldig bra her. Det eneste jeg finner å pirke på er det mørke området nederst på blomsten som gjerne kunne vært lysnet litt. Ellers svært lekkert.

Kjell S
Inger-Lise S.

Delikat og lekkert med behagelige farger:-) Godt valg av fokus og utsnitt!

Inger-Lise :-)
Anne Ø.

Elegant, lekkert.
Spennende med blomstens brytning
av linjene bak.


Anne
arvid k.

Dette er bare utroligt lekkert, deilige myke linjer, lekre farger. Meget bra komponert og god crop på blomsten. Kann bare si elegant.
Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu