Spurveugle
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger509
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Hanne S.

Se på den,da! Ser ut som et kosedyr eller no. Hihi. Kjempefint bilde, jeg liker det litt fortumlede blikket til den lille krabaten. Flott med den duse bakgrunnen. Det hvite partiet i front syns jeg tilfører liv og kontrast, og fungerer samtidig som en slags.....''talerstol'' for den lille ugla.

-Hanne.
Avsluttet .

Å neimen så søt denne var da der den titter opp bak snøen som jeg antar at det er.Nydelig blikk og skaprt og godt:-)
Hilsen Tone!
Kjell Ivar Ø.

Artigt og flott av Spurvugla. Nesten så den gjemmer seg i bildet.
Likte utsnittet. Mvh Kjell Ivar
Odd E. k.

Hei Svein!
Et nydelig bilde av spurveugla. Denne er det ikke så lett å finne i skogen, det er vel småfuglene som varsler at en ugle sitter oppe på furugreina. Flott fanget der skarpheten og fargene ligger i hoderegionen. Synest at bakgrunnen er flott men kan muligens beskjære bort noe av det lyse partiet nede. Flott fanget i et fint utsnitt Svein!

Mvh

Odd E.
Robin J.

Etter min smak ble dette bedre enn ditt forrige av spurveugla. God blikkkontakt. Teknisk meget bra. I det hele tatt et bilde jeg skulle likt å ha i arkivet:) Mvh RJ
Børge J.

Hei, jeg synes dette bildet er bedre en ditt forige, liker også blikkontakten her.
Men slike store hvite flater i bildet som du har her er veldig blikkfang, den drar blikket ned på det hvite, å vekk fra ugla.
Ellers liker jeg bildet ditt godt.


BJ
Knut H.

Flott hodeportrett dette,Skarpheten er god
synd med de hvite feltet som tar bort fokus
på ugla.
Mvh Knut
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg legger ikke skjul på at jeg blir imponert av dette, Svein. Skarphet, farger og utsnitt er veldig bra. Når det gjelder forgrunnen, synes jeg ikke at forgrunnen trekker bort oppmerksomheten da øynene fanger meg slik. -For en sterk gultone! Skal jeg pirke på noe, blir det at det kanskje er litt mye luft i toppen.

vh ingebjørg
Terje S.

Flott bilde av Norges minste ugle. Har bare noen få ganger fått oppleve å se denne lille krabaten og da så klart uten kamera. Bilde er skarpt og flott men syntes som nevnt at forgrunn og bildevinkel kunne vært bedre. Neste gang er det lav kveldsol og bedre vinkel Svein. Gleder meg allerede til Boka di.

Mvh Terje
Kjartan T.

Morsomt bilde, men med litt vel mye luft over uglehodet? Ser ut som om du kom veldig nær denne, men spurveugla er jo ofte ganske grei slik. Øynene fungerer godt som blikkfang, men det blir jo ikke stort mere enn et artsportrett uten hele fuglen.

Du har mer spennende bilder av denne arten har jeg sett.
Svein B.

Hei, og takker så mye for kommentarer fra dere alle. Det er artig å se hvor forskjellig vi kan se bilder. Jeg personlig liker dette bildet best av de spurveuglebildene jeg har- men er også klar over at det er mange som vil se hele fuglen, uten andre elementer osv. Jeg synes selv dette bildet ville blitt svært ordinært og kjedelig uten snøen foran- og rommet over. Så spennende blir det selvføgelig ikke pga snø foran og rom over heller- men jeg foretrekker det slik som her. At det ikke slår til på samme måte hos andre er jo et sunnhetstegn- vi må få være så ærlige at vi må kunne si det vi mener om bilder uten å la oss påvirke for mye av andres meninger og syn.

Takk for flotte kommentarer igjen.

Mvh
Svein B
Aleksander M.

Hei
Dette synes jeg var et bra bilde!
Artig og fin blikkontakt. Bakgrunnen er bra og fin skarphet er det også. Synes snøen(?) i forgrunnen rammer inn bildet.

Mvh Aleksander
Peter W.

Kalassnyggt porträtt på sparvugglan! Vackert fotat med fin känsla i bilden.

Mvh Peter
Venche J.

Helt herlig Svein.

Den ser ut som den sjeler litt, og det ble det ''lille ekstra'' for meg.

Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu