Hvor er dette?
Sikkert norges mest fotograferte sjøhus.
ok
Utstyr
  • olympus e500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger560
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234571} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Fred S.

Hvor dette er ? De må du da vite selv, siden du har tatt bildet ? Du kan da ikke virre rundt i landet med kamera uten å vite hvor du befinner deg, gutt...

vh fred
Wenche J.

Det ser ut som om du har plassert huset midt ute paa vannet:) Liker de delikate og sarte fargene i bildet ditt. Himmelen er utrolig vakker der den speiler seg i vannet. Liker at du har tatt med litt av stranden. Skarpt og fint med fin dybde. En lekker presentasjon.
Mvh Wenche
Monika Frisvold V.

Hei
Uansett hvor du er ! Så var bilde ditt fint..likte dette jeg et naturlig og fint bilde. fin dybde og godt lys... mvh monika
Jan v.

Har aldri sett dette stedet. Kan du ikke spørre noen om hvor du har vært?

Men bildet liker jeg godt, det har en fin malerisk kvalitet. Fint at litt av stranden er med, det kunne til og med vært mer av den med, tror jeg.

Mvh Jan
John B.

Haha dette er ved Hafrsfjord/ Stavanger...
John B.
Sveinung L.

Hei, og takk for artige og gode kommentarer!. Hehe, selvfølgelig vet jeg hvor jeg har vært. Som landmåler i Rogalandsregionen er jeg så heldig og få være ute på alle mulig forskjellige steder til alle tider og i all slags vær. Noe som for resten ikke har vært alt for bra den siste tiden. Jeg vet, jobber ute!!
Var på veg fra Forus til Søra Bråde i går for og stikke ut vegsituasjonen der da dette motivet dukket opp. Og som John B korrekt skriver så er det ved Hafrsfjord. Kamera er Olympus c5050 ikke E500.

Mvh Sveinung Lein.
Jan v.

Det var godt å høre, men tittelen var treffende den.

Opplysning du har gitt da du la ut bildet, kan du selv redigere fritt ved å velge ''Rediger''. Du finner det under bildet ditt hvor det står ''Legg til ny verjon - Rediger''. Så kameratype kan du korrigere.

Mvh
Eivind B.

Bærre lækkert!! Her stemmer det meste, synes jeg! Speilingen, himmelen og skyene, havbunnen som kan skimtes i forgrunnen, og ikke minst dette utrolige sjøhuset i Hafrsfjord! Vakkert!

Eivind ;-)
Roald V.

Kjempebilde Sveinung!

Har sett på det huset noen ganger ja, men aldri tatt bildet. Liker vinkelen :)

See ya!
magne f.

Likte komposisjonen og synes det er et nydelig bilde. Må vel også anta at eieren kan gå på vannet siden han valgte seg slik byggetomt.

Magne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu