Tatt en del bilder av denne jenta her:)
Liker snittet og miljøet rundt modellen.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikon AF-S 18-70 mm 1:3.5-4.5 G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234278} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Atle J. G.

Fin kommunikasjon mellom den røde kontaineren og håret hennes. Synd at det er litt overbelyst her og der, men det passer på en måte litt til bildet også, så...
Litt merkelig combo med den diffuse gløden bildets innhold, men bra gjort!
Liker dette. Vis gjerne flere versjoner. Keep it up. Mvh Atle
Atle J. G.

Kontaineren er kanskje bare en vegg?
Johan S.

Fy f. for et tøft bilde! For meg er det først og femst kontrasten mellom miljø og modell som ''gjør det''. Skikkelig stilig!

I tillegg er også teknikken på plass - tenker på eksponering, skarphet, utsnitt og farger. Jeg synes det passer fint med den store oransje veggen. Den understreker det røffe.

Ser ut som du har kost deg litt, men ikke for mye i ps etterpå også.

Det eneste jeg ikke er helt sikker på er blitsen du har kjørt rett på. Det blir hardt, men kanskje det er riktig i denne situasjonen? Jeg vet ikke - det skal bli spennende å lese andres reaksjoner på bildet ditt.

mvh
Johan
Eivind B.

Et røft og kontrastrikt miljø du har plassert din modell i, hvor både sterke farver og skarpe elementer krever mye oppmerksomhet i et forholdsvis flatt lys. Er også usikker på utsnittet, kanskje litt brutalt kuttet nedenfra. Men det er noe som fenger likevel, gjentakelsen i farver og modellens framtoning i kontrast til miljøet, som Johan er inne på. Mvh Eivind
Elisabeth j.

stilig !
Anita P.

Utrolig bra og ikke minst kreativt, jeg liker fargekombinasjonen veldig godt.
Anne-Lise S.

Kjempestilig med kontrastene her mellom brudens hvite, brudens uskikkelige hårfasong (rufs) og farge, som passer godt til omgivelsene. Noe for lyst enkelte steder på kjolen, men samtidig passer det til stemninga du formidler her. Tøft!

Anne-Lise
Karine A.

Heisann alle sammen!!
Takk for mange velbegrunnede kommentarer!
Atle: Den røde kontaineren er altså en dør inn til toalettet hvor modellen er fotografert :) Ikke sikkert at det var så lett å se. Bildet er i utgangspunktet ikke overbelyst, men er gjort med litt etterarbeid i ps, ville at bildet skulle være litt surrealistisk glødende. Skal se om jeg får lagt inn en v2 etterhvert!
Johan: Takk for at du så kontrast mellom miljø og modell, det var en av hovedintensjonen ved bildet! Kan være enig i blitzbruken som du kommenterer, men det fungerte best slik :) Ville det skulle være litt hardt lys for så åha en glorielignende modell i det ellers så kontrastrike miljøet.
Til dere andre: Takk for fine kommentarer!!

:) Karine
Tore N.

Jag gillar den här det finns så mycket olika kontraster mellan hennes klädstil och miljön, cool frisyr och snygg modell också.
Karine A.

Takk for kommtarer Tore!!
Anna Rosa L.

dette liker jeg også veldig godt! Utseendet passer så godt med omgivelsene. Vel valgt og utført!
-rosa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu