Skogen
Bildet er satt sammen av to eksponeringer som delvis er smeltet sammen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-14 23:27:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233645} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Astrid Merethe N.

Bildet ditt er liksom litt eventyr aktig. Ser nesten malt ut... Stilig..

Astrid M :)
Jan Frode A.

Jeg ser du har lagt ut bildet i en annen variant, som etterhvert har tilnærmet seg den versjonen du presenterer her. Dette er etter mitt syn det beste, da du beholder roen og linjeføringen på en fin måte. Gode mettede farger sammen med det flotte lyset som bidrar med å få fram de fine lagene og gode detaljene.
Flott komposisjon og utsnitt. Ryddig og vakkert.

mvh Jan Frode
Laurberg G.

Hej Bente. Et smukt og næsten malerisk lys du viser her. Jeg savner dog lidt mere skarphed og en lidt hårdere kontrast på forgrund og de nærmeste træers smukke bark. mvh. lau
Avsluttet .

Hei Bente
Dette fungerer veldig bra for meg. Her har du et godt lys i skogen som er nødvendig i slike bilder. Skogbunnen er fint opplyst og det samme på stammene.
Er ikke helt ajour når det gjelder å sette to identiske bilder sammen, men forstår det slik hen at en muligens skyver litt på det ene laget. Tror at stammene i front står likt i begge bildene, men jeg ser at det skjer noe i bakgrunnen, liksom en fortetning som gjør skogen mer ''fyldig''.

Konklusjonen er et absolutt severdig bilde, et godt stykke arbeid dette Bente. Ikke ta det så nøye om min teori sannsynligvis ikke er helt riktig, men dette vil jeg nok også prøve på engang.

mvh arild
Rune S.

Spennende å prøve nye veier. Jeg synes det er, som nevnt over, vakkert og eventyraktig med et flott lys i fine farger. Artige effekter. Det skaper en slags bevegelse i skogen, synes jeg.

Mvh
Rune S
Cato R.

Hei Bente.

Et veldig fint bilde, det har et maleri/eventyr preg( mangler bare sissel på kvitbjørnen:) ) I deen er veldig god og jeg synes du har gjennomført den bra, å hvisk bort det ene laget på bakken og de fremre stammene gir bildet en veldig god karakter.
Et godt bilde som gir inspirasjon.

Mvh

Cato
Inge S.

Hei.
Et fint og annerledes motiv med fine farger og godt lys.
Tok du dette i stiv kuling? :-)
Mvh Inge
Camilla S.

Heisann

Lekkert sammensatt, ble eventyrlig og pent dette.
Fine kontraster og god skarphet på trærene, liker best v2.
Der kommer trestammen i sin rett, fine detaljer.

-Camilla
Anne Lene B.

Hei Bente
V2 ble bare helt utrolig flott!! Delikat komponert og smeltet sammen, fine detaljer, en liten magisk skog dette!! Lekkert!! :-)

Hilsen Anne Lene
Bente K.

Takk til dere alle.
Dette var et nytt eksperiment, så det var spennende å lese hvordan dere oppfattet det ferdige bildet. Bildet er tatt i lav sol, med lang tid og polafilter. I det ene bildet beveget jeg kameraet litt vertikalt under eksponeringen.
Jeg synes selv at jeg oppnådde den stemningen jeg prøvde å få frem, litt eventyrskogaktig.
mvh Bente
Stig Børre E.

Spennende. Veldig fint lys og vellykket kamerabevegelse.
V2 fungerer best. Vakkert.

StigB
Anne-Lise S.

Synes du lykkes godt her gjennom bevegelse, linjer og farger. Lyset er flott også. V1 er mer drømmeaktig i uttrykket. V2 gir et skarpere inntrykk av fokus i front og mer dus dybdeskarphet bakover. Usikker på hvem jeg liker best....? Kanskje jeg må se det flere ganger før jeg finner utav det, selv om jeg allerede har sett på det noen ganger nå...

Anne-Lise
Andreas L.

helt fantastisk
Ann T.

Hei Bente - dett synes jeg er veldig interessant og severdig. Jeg liker ekstra dybden du har fått frem med denne opptaksmetoden du har brukt. Real but not real - på en måte? Jeg liker begge versjoner men tror at V1 er en smule mer spennende.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu