Per en storm med guttenavn, men
Gudrun gjorde mer skade. Som jeg nevnte i går så ble ruskeværet i natt en utfordring i dag tidlig. At Per som stormen het traff land i natt gjorde ingen ting for opplevelsen halen gav oss iløpet av noen formiddags timer.
Bildet inngår i albumet Jæren -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetAt kamera fikk kjørt seg må jeg nok bare underskive på. Bildet bør betraktes i fullformat.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger636
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233586} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Vegard L.
Kraftig bølge. Det som fanger litt interesse er bølgen til høyre for høyste steinen/berget. Ser litt kunstig ut. Får ikke det lysmessige til å stemme. Har du jobbet litt for mye i PS?, eller er det jeg som er på helt på jordet?.
Mvh Vegard
Nils B.
VL: På jorde er nok ingen i mine øyne. Når det gjelder lys og lysforhold så er bildet IKKE jobbet nevneverdig med i PS. Studerer du bildet ser du at lyset kommer inn fra venstre, noe som gjorde at når bølga traff de trekanta steinen så skygga bølga for de solstrålene som kom. Rett nedenfor trekantene finnes også vann som hjelper med refleksjon mot steinene. Noe av lyset fra sola slapp nok igjennom bølga og derrmed så kan det se ut som om en har benyttet et dogde verktøy i PS. Lyset som skinner opp på steinen i framkant skyldes et helt hvitt skumlag som ligger nedenfor fremre del av bilde. Ja nesten som en ekstra reflektor. En annen detalj er at min beste venn X denne gangen understreket at jeg IKKE skulle gjøre noen stunt i dag. Han bedyret at han ikke kom til å hoppe etter, men fotobagen kunne han besørge at jeg fikk med meg. Kraften i bølgene og lenden på bølgene på denne plassen er så kraftige grunnet fjellformasjonen at det i dag var fornuftig å IKKE utfordre Per.
Ivar S.
Dette var tøft - for meg ser det naturleg og praktfult ut.
Kjell Sigurd S.
Mektig bølge og et meget fint toneforløp her. Lyset er flott og spiller fint i vannspruten. Liker høyre del av bildet best, lyset på steinene øverst er knall. Kanskje en liten kutt til venstre forbi vannet nederst men ikke så langt at bølgen blir trang? Ellers veldig fint.

Kjell S
Bergliot E.
Utrolig for en kraft naturen kan by på. Godt presentert stormbilde med flott lys. Veldi fin forgrunn. Imponert over at du torde å gå så nært. Jeg har nemlig dårlig erfaring med det....hehe....

Bergliot:)
Tom R.
Skikkelig kraft i dette. Fin komp med bølgen som er på vei over berget.
Faller i god smak hos meg.

Tom:)
Aleksander M.
Flott situasjon som viser de kraftige naturkreftene!

Mvh Aleksander
Steinulf L.
Flott bilde av naturkreftenes spill. Flott toneforløp.
Frank N.
Knalltøft bilde! Mye fart og spenning her.
Fin komposisjon og bra valg av toner. Finner vel ikke noe nevneverdig å sette fingeren på.
Ann T.
Et virkelig flott bilde av et stormkastet sjø. Nydelig farger og lys. Jeg liker komposisjonen som det er.

Mvh. Ann
Stine J.
Hei Nils,

Flott komponert sjøsprut dette. Lyset er flott, vi hadde noen solglimt innimellom haggel -og regnbyger i dag. Det var litt av noen krefter som var i gang i natt og i morgentimene.

Veldig bra!

mvh Stine
Tone A.
Hei Nils
Her har du verkeleg fått fram kreftene i sjøen som herja etter stormen Per. Du har sjølv skildra bildet så godt at ein kan forstå kvifor den store bølga i høgrekanten har meir blåtonar enn den mindre bølga i venstrekanten som kjem inn med lyset. Flotte linjer på steinane i forgrunnen og på dei to store bak som ser ut som to småe fjell. Her er det også flott lys-og skuggespel på steinane der den opplyset steinen som ligg midt i bildet er ein flott kontrast mot alle skummande bølger. Flott eksponert med fine fargar.
Godt du hadde ein som var med deg, så du ikkje gløymte deg bort.
:) Tone
Brita Helen E.
Hei!
Mektige naturkrefter i sving her som jeg synes du har fanget veldig bra! SÅ nært hadde iallefall ikke jeg turt og stått!.. :) Fine fargetoner i bildet og en flott komp!. Flott levert!!

Mvh Brita...
Inger-Lise S.
Fasinerende bilde med herlige krefter i sving, formidlet på en ypperlig måte. Jeg liker svært godt komposisjonen. Flott lys,fin struktur i steinene.

Inger-Lise:)

P.S. Nydelige portrett du har tatt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu