Mellom to lavtrykk
Vi har hatt mye lavtrykk i senere tid. Dette kan skape utrolige og spennende opplevelser langs kysten, noe som selvfølgelig går hardt utover både rygg, nakke og utstyr. Bildet er tatt i dag og min gode venn mr x fikk nok sine bilder han også.
Bildet inngår i albumet Jæren -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSøk og løp.
    Bildet bør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trond H.

Villt og vakkert!
Mørk sjø og himmel gjør at den hvite skummende bølgen kommer fint frem. Liker det relativt lave kamerastandpunktet

Trond
Thorbjørn R.

Kjempetøft. Men de hvite partiene blir kanskje litt utbrent..
Terje S.

Steinflott skildring av grisværet som har herjet med sterk vind og store bølger. Liker godt disse uværsbildene dine Nils.

Mvh Terje
Bjørnar G.

Dramatisk bilde dette. På en måte svært enkelt, men likevel veldig effektfullt. Slik jeg ser det skal jo skummet være hvitt, og bortsett fra et par områder nede til venstre er det vel heller under- enn overeksponert. Forøvrig synes jeg nedre venstre hjørne der sola skinner er glimrende fanget.

Hva slags linse har du brukt? Håper du brukte fotobag eller plastpose rundt kameraet... Jeg har mistanke om at det sprutet endel her.
Nils B.

BG: Du har rett ang. en anelse undereksponert, og helt rett i dine antakelser ang sprut osv.
Men fotobag eller plastpose rundt kamera hadde jeg ikke. Mang en gang har jeg forsøkt å dekke til kamera til stoooooor irrritasjon for bruker (meg). Nå har jeg jobba med nikon sine produkter over lengre tid og har til dags dato ''bank i bordet'' ikke hatt problemer med fukt. At kamera og objektiv blir en anelse vått av saltdriv forsøker jeg å forhindre med metoden: se, dukk opp knipps og sjul kamera bak ryggen. Men det aller viktigste er at ved god pleie og et tørkeredskap så har det for meg stort sett gått greit. Men for all del. DEKK TIL DET DU KAN NÅR DU ER UTE I RUSKEVÆR.. På met.no meldes det om ekstremvær til natten (PER heter det vist), så morgentimene blir nok benyttet i realt ruskevær. Når det gjelder objektiv så er det av den billige typen.
Kai-Wilhelm N.

Liker bølger jeg; ruskevær også.. gjerne så kraftig at snørra bare blåser inn igjen :-D
Er litt misunnelig på at dere får ekstremvær i natt... Jeg er jo ikke der akkurat nå, -men det er meldt litt ruskevær Lindesnes også, i tillegg så ser det ut til at retningen blir gunstig for stooore bølger.. :)

Nujah.. bildet; det er egentlig bra det. -men jeg lurer jo litt på om du har tatt litt for kraftig i med ''strykejern og polergarn'' nede til venstre og inni bølgen... Det ble liksom litt ''fløtete'' samtidig som det sier til meg -her er det noe som har stoppet bildet fra å løpe helt ut.. Den mørke bakgrunnen er bra.

God våt helg!

mvh
-k



Avsluttet .

Mektig bra Nils

mvh
Tommy
Steinulf L.

Jepp, mektig bra. Det ante meg at du var ute i griseværet.:-)
Ann T.

Dette er et flott bilde, Nils. Dramatisk og imponerende vær du viser oss her. Med fint lys og farger er summen et meget severdig bilde.
Har forresten tittet litt på portfolioen din idag og er veldig imponert av bildene dine. Ikke bare antall høy-standard bilder men også variasjonen av motivene. Du har lagt ut mye fint over de siste årene!

Mvh. Ann
Aleksander M.

Flott bilde av bølgen. Dette bildet viser de skikkelige naturkreftene!

Mvh Aleksander
Inger-Lise S.

Forfriskene,vilt og vakkert. Dyktig presentert.
Fint med den mørke himmelen i bakgrunnen.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu