Tålmodig
Bildet inngår i albumet Sommerminner -
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger570
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Chr. G.
Tja, legg gjerne ut noe mer informasjon om hva du er ute etter av kommentarer. Inntil slikt foreligger forblir dette et forferdelig lite engasjerende bilde av familiebikkja uten andre formål enn nettopp det.
Reidar H.

Hei Christian.

Jeg tok dette bildet en dag når familien var på tur.

Hunden ble pent nødt til å vente ute, og bildet har flere sider som det vil være fint å få frem alternative syn på.

Det ene er selve motivet. Dyr er ofte ''salderingsposten'' når tidsregnskap og hverdag skal gjøres opp. Og den tålmodigheten som utvises er beundringsverdig.

Det andre er komposisjon. Det er noe med bildet som gjør at jeg opplever at ''det stemmer''. Når jeg legger linjalen over, og måler lengde, vinkler og proporsjoner - ja, så ser jeg mer og mer som bekrefter dette.

Og til sist. Den personlige siden. Som hunde-eier og fotograf; så synes jeg det er ytterst gøy å kombinere begge to i et bilde.

Takk for din konkrete tilbakemelding.

Vyrdsamst
Reidar
Line Kristin W.
Hehe, tror ikke du skal stole så mye på linjalen ;-)

Det er hunden som er motivet, ikke sant?
OK, da trenger vi verken utbrendt himmel eller utbrendt billakk, ei heller en laaang rød vegg eller vedstabel med grønn presenning. For å være ærlig gir jeg tilogmed bengen i hvilket bilmerke det er. Og jeg synes heller ikke det ser særlig behagelig ut for Bofsen og ha nesa full av strå.

Historien ville mao. vært bedre fortalt om den var konsentrert rundt det som er vesentlig; hunden (uten strå i nesa) og f. eks. bilhjulet.
Vannskålen er en del av fortellingen, men her er den utbrendt/uten detaljer og trekker oppmerksomhet bort fra hunden i stedet for å fungere som et ''statement''.

At du har valgt øyeblikket når Bofsen vender fjeset bort er sikkert for å understreke at han veeenter og kjeder seg, men jeg synes han ser litt for oppvakt ut til at det illustrerer poenget særlig godt. Du kunne kanskje ventet til han før eller siden gjeeespet eller la hodet på forlabbene og så på deg med oppgitt blikk?

- Line :-)
Reidar H.

Takk Line (ahh.. endelig en befriende herlig ærlig kommentargiver), takk Line.

Du har ganske så rett i poengene dine. Og de tas direkte inn i læreboka mi.

Med ''Babakoto'' bilde nr. 220066 og ''FÅ SYLTETØY!!!'' bilde nr. 181277 - har du vist at dette kan du ganske så godt. Så da takker jeg for dine lærerike kommentarer.

Vyrdsamst
Reidar
Jacob V.
Hei

Er enig med forrige kommentator.
Du skal ikke stole så særlige mye på linjalen. He he!

Dette her er et dårlig bilde. Kjedelig komp og alt for mye rot. Hvis det er voffsen som er motivet så burde du heller stillt opp voffsa, eller hatt et mye tettere utsnitt. Da hadde vi sluppet å se både den utbrente bil lakken, himmelen og vannskålen. Så kort sagt : Et mye tettere utsnitt hadde gjort seg.

Prøv også å få blikkontakt med hunden. Da blir bilde litt mer spennende :)


Mvh

Jacob
Line Kristin W.
Ahh... en befriende humørfylt og blid kritikkmottager! :-)
Reidar H.

Ærlige og konstruktive kommentarer er de eneste som har vekstverdi.

De andre, ''så fint'' og ''liker'' kommentarene forteller meg egentlig bare to ting; 1) at vi har samme smak - og 2) hva kommentatoren synes.

Dette er forsåvidt greit - men det jeg vokser på, og lærer av; det er når en som kan mer enn meg - viser meg hvordan jeg kan bli bedre.

Takk til både Line Kristin, Jacob og Christian for gode kommentarer.

En liten artig ting sånn på tampen. Med over 300 hits til nå, så har bildet i alle fall hatt en viss interesse ute i feltet - litt sånn ''Jahn Teigen - 0-0-0''-feeling ;-)

Vyrdamst
Reidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu