Steinlager
Bildet er tatt under et stabbur på Follomuseet. Er usikker på utsnittet, så jeg er takknemlig for forslag, råd og idéer.
Bildet inngår i albumet Industri -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-10 12:36:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-10 13:18:25
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-01-11 10:37:53
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-01-11 10:49:10
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232787} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Steinulf L.

Utsnittsvalg er jo litt avhengig av hva du ønsker å vise. Er det dokumentasjon er vel dette greit. Ønsker du noe mer personlig kunne du lage et tettere utsnitt ved å kutte under bjelken i toppen og til venstre for stabelen i høyre billedkant. Litt justering av kontrast og fargemetning kan kanskje også piffe opp bildet noe.
Odd Tore S.

Mange artige motiver i samlingen din, du tar det noen svinger utenfor den slagne fotografvei.
Ikke alle ser mulighetene i en samling avdankede takstein, men de er der.
Utsnittet er OK, gitt de begrensningene lagringsplassen gir. Hadde disse vært lagret i det fri, hadde andre vinklinger vært vel verd å overveie, særlig om det var litt mose/lavgrodde i tillegg.
Men jeg synes at du har sluppet gjennom bildet med det jeg oppfatter som blåstikk og litt matt utførelse slik som Steinulf også er inne på. Murstein kan godt ha litt glød i fargen!
Odd Tore
PS:
Steinlager, er ikke det en hest? Tror at jeg har sett Steinlager som overskrift på sportssidene i Aftenposten sammen med alle fotballstjernene og Vålerenga.
DS
Tom Dysa S.


Ja som Odd over her sier, du finner mange atrige motiv rundt deg...
og formidler det på en strålene måte, teknisk og komp messig,,,

blink igjen Rune..mvh Tom Dysa on tour i dk..
Rune S.

Takk for kommentarer og gode råd Steinulf og Odd Tore! Og takk for fint utsnitt, Steinulf. Det ble bedre, spesielt uten den tunge bjelken over. Ser du har shinet opp litt også. Det var også bra. Odd Tore - Jeg synes ikke alltid jeg har det fine blikket med farger, så jeg tror på at du ser litt blåstikk. Jeg prøvde å dra ned på det blå, men klarte det ikke uten at noe annet fikk lide!?Så her har jeg noe å trene på. Har lyst opp litt og lagt på mer saturation i ny versjon.
Når det gjelder navnet Steinlager så er det i tillegg til hesten også navnet på et New Zeelandskt lagerøl og på en Whitbreadbåt ifra 1989. Så da ble det litt ordspill:-)

Mvh
RunS
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar og gode ord, Tom! God tur videre i DK:-)

Mvh
Rune S
Brita Helen E.

Du ser visst motiver overalt du:)
Dette var et spennende motiv som mange kanskje ikke ville lagt merke til. Den lange lilla steinen,platen el hva det er for noe helt til venstre i bildet forstyrrer meg litt. Jeg ville ha kuttet den vekk for å få et enda renere utsnitt. Bilder tåler også mer kontrast og fargemetning.

Mvh Brita...
Stig Børre E.

Tja...
Morsomt motivvalg. Blir ikke helt fortrolig med komposisjonen. V3 er den beste.
Kanskje en annen kameravinkel kunne gjort dette mere spennende. Syns bildet blir litt flatt og statisk.

StigB
Geir H.

Artig motivvalg. Steinen ned til venstre synes jeg tar litt oppmerksomhet fra linjene som ellers danner et godt bilde. Mvh. Geir
Thomas S.

Hei rune.

igjen så er du flink til å plukke ut motiver... har sendt deg en ny mail med noen tips :)

Håper du tar noen feite bilder av skygger igjen ...

- thomas sandmoen
Rune S.

Takk for kommentarene og rådene, Brita Helen, Stig Børre, Geir og Thomas! Hyggelig at dere likte bildet. Skal se på endringene imorgen, Brita Helen og Geir. Stig Børre - Bra idé med litt annen vinkel! Thomas - Tusen takk for tipsene! Skal se på de så fort jeg har mulighet.

Mvh
Rune S
Knut H.

Hei Rune.
Du har et stort reportoar og
falt faktisk for dette bilde
V4 falt i min smak de var
fargene og kontrastene som
fenget.
Knut
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar Knut! Hyggelig at du likte bildet. Takk til Thomas som sendte over Versjon #4 som du syntes var best.

Mvh
Rune S
Knut Børge S.

Et noe spesielt og annerledes bilde som falt i smak hos meg. Får en følelse av noe gammelt, lagret. Spennede hvordan slike motiver kan få en til å gruble. Likte versjon 4 best.
God helg!
mvh KBS
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar Knut Børge! Fint at du satte pris på bildet.

Mvh
Rune S
Odd E. k.

Hei Rune!

Det er nok snart fortid med takstein. Det ligger nok flere slike taksteinlager rundt omkring på gardene. I dag er nok bølgeblikk i naturtroe formasjoner tingen for de fleste. Enklere er det også. Her har du et slikt lager, der gamlefolket sikkert har tro på en annerledes fremtid, der de gamle tingene kommer tilbake. Når det gjelder bildet så er nok versjon # 5 det mest aktuelle. Her kommer mengden og fargene godt frem. Fint med vegitasjonen i forgrunnen, noe som sier at disse steinene har ligget under stabburet en stund. Bildet viser også en del mursteiner som har blitt vraket for en tid. Bildet inneholder nostalgi. Flott levert i et fint utsnitt Rune!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu