Blide unger
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231854} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lars Kristian S.

Hei
Alle barna har et herlig smil, fint. Bakgrunnen og klærne setter oss inn i en setting der fattigdom regjerer. Bra bilde!

Mvh
Lars Kristian
Ida S. R.

Vakkert bilde!
Fanger gleden i blikkene deres.

Ida.
Camilla S.

Heisann

Herlige barn, sprer glede med sjamerende smil.
Synes du har god kontakt med dem, og utsnittet er fint.
Et bildet som forteller mye om det fattige miljøet dem lever i.
Trist, men samtidig et godt bilde.

-Camilla
Laurberg G.

En stor kompliment for billedet her. Du har fanget glæden. Og hvor er det dejligt at se den rigtige værdi spejlet som det primære. Fattigdommen er vel synligt tilstede. Men jeg tror ikke at disse børn oplever sig selv som fattige. Tvært om. mvh. laurberg giversen
Sturla M.

Penger er ikke glede, Flott bilde som forteller masse.
Sturla
Fredrik E.

Kjempemessig bilde. Noe sjenert og usikkerhet preger ansiktsuttrykkene, men samtidig kjeme glade fjes..flott skildret. Jeg liker fargetonen og den ufokusen som barna har, hva med å utnytte det enda bedre? Da mener jeg arkitekturen rundt de, trappa, murveggen osv..Kanskje en litt gammeldags fotografi stil? Jeg tror en mer ''kornete'' arkitektur bare ville forsterket fokus på barna og skildringen av dette fattige miljøet, og samtidlig dyrket de flotte annsiktsuttrykkene.
Ole-Kristian T.

Utrolig søte unger, plassert i matchende omgivelser. Slutter meg til de andre her. Likte dette :)
Anne-Lise S.

Vakkert å se hvordan du har fått frem denne barnlige og naturlige gleden som barn innehar, uansett miljø. Man kunne nesten starte en diskusjon om hvorvidt barn i et slikt miljø som du her skildrer faktisk kan beholde denne indre gleden lenger enn barn fra miljøer der ''de får alt de peker på'', men dette er nok ikke rett fòra for det. Synes du har fanget noen nydelige under. Fargene er flotte og du har god kontakt med dem! Fikk de se bildet/ene av seg selv i displayet etter at du hadde tatt det/dem? Det er alltid stas vet du. Hvor er dette? I Sør-Amerika et sted?

Anne-Lise
Tor Olav O.

Takk for mange positive tilbakemeldinger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu