Kaldt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger620
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inge S.
Hei.
:-) Kan ikke si noe annet enn at dette ble fint og med et
flott lys.
Mvh Inge
Kenneth K.
Ja enig med deg Inge. Jeg vet ikke hva jeg jeg skal si.

mvh Kenneth
Laurberg G.
En god ide og en god udførelse. mvh. lau
Steinulf L.
Ganske så vellykket. Fin ide, teknisk bra gjennomført.
Inger Anne Maritsdotter V.
Meget spesielt, vellykket og stemningsfullt bilde!!

Inger Anne
Anne-Lise S.
Kjempefint dette her ja! Enig med ovenstående talere! En flott idè, og det tekniske er også veldig bra!

Anne-Lise
Avsluttet .
Kaldt er rette ordet her,ser skikkelig kaldt ut.Veldig fint bilde som jeg liker godt.
Hilsen Tone!
Ann T.
Hei Bente - dette er veldig fint! Nydelig lys og en kreativ idé. Stemningsfullt og interessant. Er litt nysgjerrig - på hvilken dagstid er det tatt? Er det solen som lyset til venstre eller gatelys? Det er er noe med skyggene fra trærene som sier at det er ikke det, men litt mystisk er det uansett. Like dette veldig godt.

Mvh. Ann
Stig Børre E.
Veldig fin stemning. Flott med de kalde blå skyggene og de varme
tonene i bakgrunnen. Vandreren blir ekstra krydder. Pent komponert.
StigB
Bente K.
Takk så mye alle sammen, her var det jo bare posetive tilbakemeldinger.

Bildet ble tatt ved femtiden i romjula....... den eneste kalde dagen. Lyset kommer fra gatebelysning og biler. Siden det var så lite folk ute, måtte jeg bruke meg selv som modell denne gangen.
Jeg lurer på om jeg ble litt for uskarp, og angrer på at jeg ikke tok noen flere turer foran kamera. Men jeg frøs sånn på bena.
Bente


Tormod I.
Pent gjort dette. Enig med deg i at du ble i overkant blurret her. I alle fall om jeg ville plassert det under selvportrett. Liker vignetteringen.
Stine J.
Hei Bente

Veldig fin stemning i bildet ditt. Jeg ville foretrukket at du var litt mindre spøkelsesaktig, men det blir forsåvidt pirk. Bra! :)

mvh Stine
Avsluttet .
Ikke bare at det er kaldt, men når spøkelse dukker frem slik som her da rømmer jeg:)
Nei. Det var et skikkelig spenstig bilde med plassering av ''spøkelse'' og det jeg merker meg best i omgivelsene her er det grantreet som står så flott og for seg selv lenger inne i bildet. Derfor synes jeg at du har fått til en fremragende komposisjon med viktige og trivielle elementer i bildeflaten som ellers er omhyllet av kalde nakne greiner og rim/frost/snø. Det kan se ut som om at du har sola på din venstreside, og den lager en fin glød i de bakerste partier.

Dyktig utførelse og godt igjennomtenkt komposisjon.

mvh arild
Odd Tore S.
Hodeløs vandrer i kulda?
Det ser kaldt ut, men jeg ser ikke spøkelser ved høylys eller halvlys dag. Så selv om idéen er god, ville jeg heller sett den i like mye kulde, men adskillig svakere lys.
Nå, etter å ha gjort meg opp en upåvirket mening, ser jeg at det er selvportrett. Til det vil jeg bare si at mitt inntrykk av deg er at du er langt fra hodeløs, snarere tvert imot.
Odd Tore
Jan Frode A.
De kalde fargene kler motivet godt. Personen som delvis oppfattes som en skygge av noen som haster avgårde, gir spenning i bildet. Fint innramma av trærne. Allikevel blir jeg ikke helt fortrolig med lyset like over 'spøkelset'. Føler til at det bidrar til å kutte av hodet. OK å være hodeløs, men ville gjerne allikevel sett en antydning lik resten av kroppen, og uten det harde lyset.

mvh Jan Frode
Espen A. I.
Utrolig spesielt øyeblikk og tonene er kalde og herlige. Dette likte jeg. Noe spesielt ved stemningen som grøsser litt. Tonene kler motivet helt klart.

mvh Espen
Erik J.
Fin ide, i disse mørke vinterdager er det ikke så lett å finne motiver og skarphet! Fin innsats med kalde føtter har her gitt et severdig bilde, med en dokumentert lys ide ut av hodet ditt.
Bente K.
Takk alle for enda flere synspunkter rundt dette bildet.
Tormod, vignetteringen er lagt på i etterkant i PS, jeg synes ofte dette kan gi en bedre dybde til bildet.
Det var ikke meningen at jeg skulle bli hodeløs, men dette oppdaget jeg ikke før jeg fikk bildet opp på PC-skjermen. Det ble en litt spøkelsesaktig variant som jeg forsåvidt synes ble ok også. Godt å høre at du ikke oppfater meg som hodeløs da Odd Tore
Jan Frode, lyset over kunne jeg nok fått skjult hvis jeg hadde prøvd meg ende mer frem i bevegelsene.
mvh Bente
Odd E. k.
Hei Bente!

Et flott stemningsfullt vinterbilde. Flott lys inn i bildet som gir fine kontraster.
Ser ut som om personen i bildet flyser noe grusomt, nesten slik at en blir utvisket :-)) på motivet. Flott komponert i et fint utsnitt. Ble en fin stemning med noe vingnettering.
Flott levert!!

Mvh

Odd E.
Anne Lene B.
Hei Bente
Stemningsfullt og vakkert dette!! Nydelig lys i en meget fin komposisjon og deilige kalde farger!! Fikk meg til å drømme om vinteren! :-)

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu