Snøgås tar av
Bildet er tatt i New Mexico.
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 100-400
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir Helge S.
Hei Bent!
Slike fluktbilder er jeg svak for. De gir et kunstnerisk utrykk samtidig som bildene formidler mye av stemningen ved å være til stede. Selv om bildet er bra lurer jeg på om utsnittet blir litt trangt både over og til begge sidene?
Mvh Geir
Kjetil S.
Vellykket ift å få fram bevegelsen. I så måte teknisk svært godt, og jeg liker lyset også her. Savner kanskje en horisont eller mer luft.

mvh Kjetil
Ole Martin D.
Godt Nyttår gamle venn: Dette var vakkert Bent!!! Jeg er en stor fan av bilder med bevegelse og du har greid dette meget bra! Nå er basen vår ferdig og det har blitt ein kjempeplass med masse bilder på veggene av flere europeiske toppfotografer. Nå venter jeg på et flott bilde fra Bent! Ciao
Rolf S.
Flott bilde, jeg er også fan av slike bilder der fuglene er panorerte med akseptabel skarphet der det trengs og fine bevegelser.
Mvh Rolf
Kenneth K.
Ja jeg savner mere luft her. Men ellers er dette et meget godt bilde syns jeg. Dette bilde er veldig stemningsfyt. Mange bra detaljer. Jeg likte det. Det var morsomt å se så mange fugler på en gang. Skøyt du eller for å få opp alle de fuglene på en gang?


mvh Kenneth
Bent O.
Takker så mye for kommentarer. Ser det er noen som ønsker seg mer luft, men vet ikke om jeg er helt enig. OMD: Kommer snart å kikker på det nye anlegget ditt Ole Martin. Det skal bli moro.

mvh Bent
Espen A. I.
Herlig dynamikk, dette lukter det svidd av. Positivt altså. Panorering er vanskelig, jeg synes du har kommet svært godt utav det.

mvh Espen
Robin J.
Meget flott bilde dette også. Ser ut til at du har hatt fullklaff på turen til sørligere breddegrader skal man dømme etter det du har lagt ut til nå. Mvh RJ
Atle Q.
Hiver meg på rosen.
Delikate farger, og fin diagonal i blått og hvitt med brunt i motsatte hjørner...
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig flott, Bent. Farger, lys og bevegelse. Jeg blir rett og slett grepet av disse bildene dine :) Flokkens plassering mellom forgrunn og bakgrunn er også et pluss i tillegg til speilingen på vannet.

vh ingebjørg
Jan-Eilert P.
Solid håndverk

J-EP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu