Å dikte en reise
Når man skal dikte en reise kan det være godt å ha en flyvende enhjørning, et kosteskaft eller en tromme...
... eller kanskje en Mitsubishi Lancer.

Det beste av alt er likevel en vidunderlig bok fylt til permene av dikt.
Bjerkealleen ligger rett i innkjørselen til huset vårt. Når tåka kommer er det bare å ta med dattera ut og knipse.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-30 17:55:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger805
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Geir F.

Dette er siste bildet mitt for i år. Vil benytte muligheten til å takke for i år og ønske dere alle et riktig godt og kreativt nytt år.
-fløde-
Jan Frode A.

Godt lys sammen med gode farger, gir fin kontakt med personen i bildet. Fin komposisjon der veien innover og lysene gir flott dybde. Jeg ville kanskje beskjært litt nedover fra øvrekanten for å forsterke tunellfølelsen i alléen.

Ønsker deg et godt og kreativt 2007

mvh Jan Frode
Steinulf L.

Et bilde med mye symbolikk. Godt nytt fotoår til deg også.
Knut-Inge J.

Nydeleg bilde å sjå på, rett og slett. Alléen og håret - billysa, augene og boka - fine linjer. Meget bra! Godt, kreativt nyttår til deg óg, Geir!
Linda Beate S.

Liker stemningen og lyset i bildet. Fullt av symbolikk. Når jeg så bildet i lite format trodde jeg du hadde fått med solen i enden, billys var hakket artigere. Godt nytt fotoår til deg også

Linda Beate
Jacob V.

Hei, Geir

Et vel komponert bilde og et bra utsnitt. Likte at trærne skapte litt dybde i bildet. Hadde også sans for stemningen. Hva med en versjon uten lysene i bakgrunnen? Synes at de ble pitte litt forstyrrende. Ellers så er det ikke noe vondt å si om bildet.


Godt nytt fotoår :)


Mvh

Jacob
Anne-Lise S.

Så enkelt som litt tåke og en allé, OG ei fotogen og foto-villig datter... Jeg har tåke, men ingen allé, og mine to er ikke så veldig glade i å være modeller... Men nettopp derfor gir det meg så mye å se andres bilder, så også dette. Flott dybde i bildet av din datter i mørk ''kappe'' som fordyper seg i en spennende bok med bølgende hår som flyter ut over skuldrene. Innover i alléen bak henne gir bjørkene en flott tunellvirkning som om din datters tanker og det hun leser svever bakover og innover i bildet. Bakerst i ''tunellen'' to billys, som om de kommer fra en indre verden der inne og ut i vår verden. Som om leseren av boka bringer den frem. Utrolig flott og rikt motiv! Synd med lyssirkelen rundt bilen synes jeg. Den er litt for synlig. Ellers veldig spennende bilde, og ja. Et kutt i topp og nesten ned til den mørke tunellen ville skapt ytterligere dybde, tror jeg (det er ikke alltid det blir som man tror etter å ha sett en endring..).

GODT NYTT ÅR til deg og dine, og hjertelig takk for at du deler dine foto-opplevelser med oss og inspirerer med dine tankevekkende motiver!

Anne-Lise
Avsluttet .

Enkelt og greit: Heftig!
Fred S.

Fløde på sitt aller beste, og modellen er adskillig vakrere enn hva vi er vant med..... . Egentlig et på alle måter svært vakkert bilde, og billysene er ikke uvesentlige.

vh fred
Ole-Kristian T.

Likte dette! Stemningsfullt, kreativt og.. bra :)
Anna Rosa L.

Jeg må si at tittelen gir bildet mye mening, og at uten tittelen er det et flott bilde, men med tittelen blir det mye mer!
Synes det er en fantastisk ide. og jeg digger selve bildet!!!
Godt nytt år Geir!

-Rosa-
Espen A. I.

Pent bilde, både kunsterisk og lett proveserende, ikke vet jeg bakgrunnen for bildet, men det fungerer egentlig godt. Typisk deg dette, og ja, jeg ser gjerne flere bidrag i 2007 fra din side.

Godt nytt år!!

mvh Espen
Jørn Tore K.

Hei Geir.
Det har ikke vært så mange kommentarer fra min side i det siste. Jeg vil gjerne takke for hyggelige og innsiktsfulle kommentarer fra din side. Bildet ditt er en god avslutning på et godt fotoår. Godt nytt år.
Mvh. Jørn T. Karlsen
Atle H.

Symbolikk og oppbygging er ein ting, men slik eg ser det er det fargebruken som fenger meg, med kontrasten mellom det varme og kalde. Lika dette.
Godt nytt år........
Tor Magnar H.

Helt enig i kommentarene ovenfor, men jeg ville gjerne sett bildet uten skjøtene i asfalten, de tar min oppmerksomhet fra den ellers så vakre stemningen.
Stig Børre E.

Hei Geir!
Det kan bli en kort reise hvis hun ikke flytter seg... :-)

Dette bildet er typisk Fløde. Symetrisk, stram og fin komposisjon, og en historie på lur. Fint lys og flott modell. Det eneste som plager meg litt er at jeg føler du gjentar deg selv. Jeg har på en måte sett dette før, hvis du skjønner hva jeg mener...

StigB
Stine J.

Hei Geir,

Et underfundig bilde som er dyktig gjennomført som vanlig fra deg. Slutter meg til de øvrige positive kommentarene du har fått og ønsker deg et riktig godt nytt fotoår samtidig. :)

mvh Stine
Helge R.

Hvem kan være ensom
i en tåkefylt
hverdag
når boken
oppslått på ord
gjerninger
historier
fyller livet
med
lys

:)Helge
Laurberg G.

Og eventyret spadserer lukt ind i stuen. Tak for historien. mvh. lau
Tone A.

Hei Geir
Godt nytt år til deg! Julenissen er skada etter fallet og den vakre dattera tek over som modell. Dette bildet har eg sett på mange gonger pga at det har eit spesielt litt filosofisk uttryk, der bilen bak i skodda bringer realiteten inn i bildet.
Varme fargar på det vakre håret og gultonane på boka mot den svartkledde jenta som er så opptatt med å lesa. Pirket er linjene i asfalten på begge sider av jenta som forstyrrar litt og ein liten flekk ved sida av høgresida av hodet.
Geir: du er så flink at eg har hengt meg litt opp i småpirk i bilda dine i 2006. Eg må vel kanskje slutta med det i 2007?
Elles ein flott allé som gir fin dybde og skodda som gir ei flott stemning. Flott komponert og versjon 2 for meg.
:) Tone
Geir F.

Hjertelig takk for mange og gode tilbakemeldinger.
-fløde-
Nina S.

En bråte med kommentarer, hopper over og skriver med fare for gjentakelser.
Liker det drømmende i bildet, med boka som hovedelement, og som også leder blikket rett bakover. Boka er veldig framtredende, synes først det ble for mye, men synes etterhvert det fungerer veldig bra.
Fin jobb dette.
Mvh Nina
Tove H.

Du har mange imponerende bilder - støtter alle godord over! Plukker dette fram fordi det traff meg - synes det tilfører noe langt utover bildet!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu