Vinterlys i fossen
Det var godt å komme seg innover mot fjellet i dag, og endelig finne vinter.
Bildet inngår i albumet Gudbrandsdalsnatur -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 80-200/2,8 IF ED
  • Brennvidde155mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230579} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kenneth K.
Hehe det lengter jeg etter å. Meget vakre å lyse farger på isen. Vis du hadde zooma mere inn på det i midten så trur jeg du hadde fått et knallbilde. Meget bra gjort dette.


mvh Kenneth
Avsluttet .
Hei,

Vakkert vinteris bilde. Slår meg på KK ang tettere utsnitt.

mvh
Tommy
Ivar B.
Jeg har full forståelse for gleden over å finne en smak av vinter. Synes du har kommet godt ut av dette. Du formidler kulde og vinter. Synes også du formidler fartsfølelse i vannet spesielt oppe i venstre hjørne. Her finnes selvsagt mange muligheter for utsnitt, men synes det du har valgt fungerer godt, og jeg ser ikke behov noe annet utsnitt her. Godt! Mvh Ivar.
Avsluttet .
Hei Svein.
Her har du sett eit bekkelandskap som inneheld mange fine detaljar. Eg synest du har fått ein fin kontrast mellom den harde isen og det mjuke rennande vatnet. Komposisjonen er som han skal vera, tykkjer eg: fin innramming av steinen med iskuler på i midten.
Mh Paul
Aleksander M.
Jeg liker bildet veldig godt som det er.
Veldig fint med det i midten, og vannet ''rammer'' det inn.

Mvh Aleksander
Knut Børge S.
Ja dette var flott Svein, utsøkt bilde av vinteris. DEt er noe mystisk og flott ved slike bilder, et bilde som kan studeres lenge.
mvh KBS
Øyvind A.
Fin studie av is/vann. Jeg synes ikke beskjæring er noe godt forslag her (bortsett fra eventuelt en ørliten ''trimminig'' på høyre side). Komposisjonen virker gjennomført, med vannet som beveger seg i en fin bue og rammer inn steinen i midten.
Ø.
Kjell Sigurd S.
Fin komp med flotte trolske formasjoner. Linjeføringen er bra og gjør at midtstillingen av det kontrastfylte partiet fungerer. Ser ikke noe behov for kutt her, da heller mer ned og til høyre. Fungerer utmerket som det er. Vinterlige kalde farger. Likte dette.

Kjell S
Kjartan T.
Godt motiv, der det er naturen selv som er kunstneren. Utrolige former og pent lys som hjelper det hele med å stå frem på en enda bedre måte. Bra formidlet bilde fra vinterfossen dette Svein.
Nils G.
Flott å se hvordan skupturen innrammes av det rennende vannet. Og så flott farge og lysskinn du har fått frem i bildet.
Både lukkerhastigheten du har valgt og utsnittet synes jeg er bra.

Nils
Odd E. k.
Hei Svein!

Et flott motiv fra fossen, der isformasjonene har fått en fin form av det ustabile været. Meget bra skarphet og lys, noe som fremmer de flotte formasjonene samt vannet som renner forbi langs iskanten. Meget bra komponert i et fint utsnitt.
Skulle gjerne sett bildet i litt mer blåtoner, for å kunne sammmenligen de to motivene.

Mvh

Odd E.
Steinulf L.
Fin vinterstemning, godt gjengitt i et stramt format. Synes heller ikke dette skal beskjæres.
Vegard L.
Artig bilde. Flotte strukturer. Kan ikke se at det kan formidles på en bedre måte.
Mvh Vegard
Svein B.
Tusen takk for kommentarer alle sammen. Komposisjonen er prøvd ut i diverse varianter- og det er sikkert rom for andre versjoner enn denne også. Men det er denne jeg selv velger. Uansett- i dag har det falt 10-15 cm nysnø her- så da er det vel håp for å finne vintermotiver flere steder på nyåret. Godt nyttår alle sammen.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu