Mens en venter.
Bildet inngår i albumet Nattbilder -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon ED 17-35 f/2.8 D IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kenneth K.
Wow for noen praktfulle skyer. Hehe den skyen til venstre ser ut som et bamse ansikt. Meget vakkert. Fin stemning i bilde!


mvh Kenneth
Pål A.
Hei Tom
Ja, den som venter på noe godt venter jo skjelden forgjeves- heter det jo. Og dette var jo flott syns jeg. Nytt ståsted har du også funnet ser jeg :-)
Du får ha godt Nytt År og takk for det gamle!
Venche J.
Oi, her glitrer hele byen i all sin nattprakt med praktfulle skyer over seg. Dette var et flott syn Tom, og en glitrende erstatning når Eurora glimrer med ditt fravær. :)

Wenche.
Njål D.
Enig her. Dette var stilig...
Kristoffer Ø.
Dette var tøft... Jeg synes bilder, tatt i mørke, med natur, og byer som lyser opp det hele, er vanvittig kule! Dette føyer seg inn i rekken av gode bilder som passer den ''kategorien''... Sier meg enig med de andre her... Stilig bilde!

Kristoffer
Kjetil K.
Spesiellt og vakkert bilde. Utrolig malerisk himmel! Enkelte lys er litt for kraftige og dominerende, og det hadde vært morsomt å se hva resultatet ble om du dro kameraet mer mot venstre, slik at broen kom mer i midten.
Men et fint bilde!

Kjetil.
Odd Tore S.
Flott himmel over lyshavet med hvite fjell.
Etter å ha sett på bildet noen ganger har jeg kommet til at med det utsnittet du har valgt, er det helt OK med så mye og så sterkt lyshav. Om du hadde zoomet mer inn mot by og fjell ville det nok blitt i voldsomste laget, men det ville også vært et motiv med potensiale.
For meg ser det ut som om bildet heller mot venstre, om man skal dømme etter nedkant av lyshavet. Det kan godt være et synsbedrag som lokalkjente kan imøtegå, men det er nå mitt inntrykk.
Odd Tore
Inger-Lise S.
Dramatisk og lekkert! Flott lys.
Godt Nyttår,Tom!

Inger-Lise
Tine H.
Nydelig og annerledes nattbilde. Virkelig flott. Bamseskyen var iøyenfallende ja.... Tine
Tom R.
Takker for alle kommentarene.

Tom:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu