Ravn i vinterlandskap
Et bilde tatt for godt og vel en måned siden- mens det ennå var vinter.......
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-28 20:47:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D2H
  • Sigma 120-300mm f2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger695
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Odd E. k.
Hei Svein!

Et flott stemningsbilde fra vinteren, der sikkert denne ravnen holdt et godt øye med den tobeinte inne i skogen. Er ganske så skye og vare, så de er nok ikke de enkleste å ta bilder av, og særlig uten kamuflasje i alle fall.
Flott dybde i bildet, der snøen henger tung i grantrærne, og der bare ravna skiller seg ut med sin sorte fjærdrakt og sikkert noen klonkelyder i ny og ned. Fin positur på ravna der den stikker seg frem fra snøgreina. Upåklagelig skarphet og et flott utsnitt. Flott levert stemningsbilde Svein!

Mvh

Odd E.
Kjetil S.
Herlig stemningsbilde. Savner snøvær når jeg ser dette!

Mulig ravna blir litt for lite synlig bak greina.

mvh Kjetil
Avsluttet .
Så fint vinterbilde:-)Liker det litt tunge lyset og stemningen,passer til ravnen som sitter i treet.
Hilsen Tone!
Rolf S.
Ett fint stemningsbilde etter min smak, mulig bilde hadde tålt å bli dratt litt opp i mellomtonene men ellers ett severdigt bilde.
Mvh Rolf
Rolf S.
Hei igjen, jeg tok meg den frihet og hentet bilde opp PS. jeg såg da at du ikke hadde brukt hele toneomfanget i bilde, jeg tok tak i høyre pil og førte den ned mot ''pyramiden og fikk da et bedre bilde syns jeg, snøen ble også hvitere da.
Mvh Rolf
Henrik J.
Syntes det blir for mye miljø og for lite fugl, noe som blir forsterket av at dyret er dekt av en grein, som nevnt i kommentar ovenfor. Ellers et supert, stemningsfullt bilde av en en finfin fugl.

mvh,
Henrik
Svein B.
Takker hjertligst for alle kommentarer og innspill. Jeg har lagt til en versjon der jeg har løftet de lysere delene i bildet noe.

Mvh
Svein B
Nils B.
For de av oss som har hatt Ravnen på nesten nært hold, og nært hold, fungerer dette utmerket. Raven er litt sånn trollat og blir jo sett på som klok. Miljøet rundt og fuglens kontrast opp mot det hvite (verjon 2) fungerer bra.
mvh Nils
Kjell Sigurd S.
Fint stemningsbilde fra vinterskogen. Ravnen er fint plassert i bildeflaten, skulle gjerne sett mer av den. Utsnittet kunne godt ha vært større for min del, da litt mot høyre og mer ned slik at noe av bakken kom med. Flotte snøtunge grener. Liker V2 best.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Dette bildet falt veldig i smak hos meg også. Jeg liker tonene godt (v#2) da ravnen kommer godt frem og stemningen er god. Plasseringen av ravnen er utmerket og bildet har en god dybde innover den hvitkledde granskogen. Kan ikke pirke på noe her jeg.

Ha en fin romjul, Svein.
Hilsen ingebjørg
Ronnie S.
Forstår godt hva du ønsker å si med bildet og jeg tar imot ''opplevelsene'' i det. Bildet er derimot ganske kjedelig uansett justeringer.
Espen A. I.
Hm, dette ble altfor kjedelig, ikke noe sprekt bilde, jeg savner mer trøkk. Uansett, miljøskildringen er der, men det blir monotont i lengden.

mvh Espen
Kenneth K.
Dette var bra. Jeg syns at den mørke fuglen passet bra inn i det lyse terrenget. Jeg syns svart hvit passet her. Bra gjort!


mvh Kenneth
Aleksander M.
Fint bilde hvor V2 er best.
Ville gjerne sett ravnen f.eks. på den knekte greina rett foran så den ikke ble skjult av stammen. Jeg synes den kommer litt dårlig fram. Men jeg likte dette bildet fordi den svarte ravnen passer fint mot den hvite snøen. Et bra miljøbilde av ravn.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu