Svart labrador etter kveldsbadet
Min hund Cheyenne rister seg etter kveldsbadet i skogsvannet i furuskauen.
Synes det ble en over gjenomsnittlig versjon av det forslitte motivet ''hund som rister seg.'' Jeg er dog ikke upartisk i denne sammenheng.
Bildet inngår i albumet Hunder -
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229843} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ann-Olaug T.

Hei..
Over gjennom snittet ja. I topp sjiktet av bra hundebilder dette. Nydelige fargar, godt syneleg pels struktur og bilde er i eit miljø som tilfører det lille ekstra..
Mvh Ann-Olaug
Avsluttet .

Syntes det ble et flott hundsomristersegbilde, fin sommerstemning her med fint lys og farger. Mange flotte dråper. Artig med dråpene som går i en bue etter halen. Mvh Liselotte
Kjell Sigurd S.

Best å holde seg på avstand når bisken legger ørene bakover for gjøre seg klar til riste-seg-tørr øvelsen! Mange fine detaljer og et flott miljø. Rene pene tenner også :-) Artig bilde.

Kjell S
Avsluttet .

Herlige farger og så liker jeg at du har fanget den akuratt i rette øyeblikk når det gjelder ristinga,bare så vannspruten står.
Hilsen Tone!
Ann T.

Dette er veldig bra knipset! Fokusen sitter hvor det skal og dråpene også! Morsomt men teknisk veldig bra. I like!
Mvh. Ann
Geir F.

Bra dette. Litt tydeligere på snuten kanskje men absolutt godkjent.
-fløde-
Camilla S.

Wow!
Hehe, dette var virkelig artig!
Teknisk meget bra Ingeborg, du er dyktig. God bruk av lukkertid som virkelig fester vanndråpene skarpt på bildebrikken.
Fargene er friske og naturlige, dette var spenstig. Det artige med bildet, er perlene fra halen som danner et fin snor med dråper.
LEKKERT!

-Camilla
ingeborg w.

Tusen takk for koselige kommentarer! Det kan være vanskelig å vurdere kjæledyrbilder, men her har jeg tydeligvis ikke bommet.
Torbjørn K.

Dette med kjæledyrbilder er ikke enkelt, og fallhøyden er enorm. Likevel synes jeg du lykkes veldig bra her, Ingeborg. Situasjonen er meget bra, og spesielt hvordan leppa slenger så man ser tennene gjør mye for dette bildet. Pelsen er mørk, men man ser likevel mange detaljer i pelsen. Mulig at du kan hente enda mer frem med litt forsiktig bruk av highlights/shadows-verktøyet. Meget bra dette her!

Torbjørn
Odd Tore S.

Kveldsbad blant bukkeblad, det ser ganske så trivelig ut.
Ansiktsuttrykket ser ikke fullt så trivelig ut, men det er vel et utslag av romt skinn. Jeg er ikke like begeistret for hundetenner som de er for meg, o-løpere kan fortone seg som lovlig vilt selv for sindige labradorer om de opptrer i par og psyker hverandre opp.
Meget frisk vannsprut rundt kroppen og ekstra elegant avslutning bak halen.
Artig bilde med interessante detaljer.
Tydeligvis også muligheter for litt makro av bukkeblad, litt av en utfordring!
Odd Tore
Tine H.

Farger, skarphet, uttrykk... Alt sitter som et skudd!! Må definitivt forsøke å fotografere egen hund igjen - har egentlig gitt opp, for å få til slike bilder er en utfordring og for de virkelig dyktige! Gratulerer. Mvh Tine
Rune S.

Meget bra fanget! Tror det er det beste hundsomristersegbilde jeg har sett:-)

Mvh
Rune S
ingeborg w.

Takk for flere kommentarer! Odd Tore og Torbjørn, så hyggelig at jeg har vent dere til å kommentere kjæledyrbilder! Deres kommentarer settes ekstra stor pris på siden jeg vet dere normalt ikke kommenterer denne typen bilder. Odd Tore, bukkeblad, er det de hvite blomstene med litt rosa i? I så fall en utfordring ja, for her blir en fort våt, med eller uten hund. Min hund hadde nok ikke bitt deg, men kanskje hoppet opp for å leke og hilse på. Det kan være ille nok. Jeg lar henne ikke løpe løs blant folk nettopp av denne grunn.
Gro K.

Helt herlig !!!
Hilsen Gro
Marit O.

Dette syntes jeg var utrolig bra tatt Ingeborg!
Fin bevegelse på hunden, artig uttrykk fin skarphet flotte detaljer i pelsen og dråpene.
Fint at du har fått med såpas mye av miljøe rundt.
Marit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu