Havet stunder jeg mot, ja havet, hvor fjernt det ruller i ro og høyhet. Bjørnstjerne Bjørnson
Utstyr
  • Havet stunder jeg mot, ja havet, hvor f
  • Canon Zoom lens EF 70-200mm 1/4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Cato R.
Hei John-Tore.
Er ikke helt sikker på det bildet her, det har ikke noe som griper meg skikkelig. Den store himmelen inneholder egentlig ikke så mye mer enn noen litt pjuskete skyer og jeg synes båten er for mørk. Det faller litt imellom en silhuett-høy kontrast bilde og et vanlig bilde.

Mvh

Cato
John S.
Jeg synes dette var et spennende bilde. Det jeg liker er helheten. Men det er selvsagt de forskjellige elementene i bildet som gjør helheten. Det er noe rolig over bildet. Det er for eksempel fint at solen skinner på havet like bak båten. De runde formene på holmene går igjen på hele linjen mellom himmel og hav. Fint utsnitt. Jeg likte dette bildet veldig godt.

Ha en fin sol snu!
John
Knut L.
Fin teknikk og utsnitt til illustrasjon for tanker rundt hav, seilas og vintersolhverv.

Jul- og nyttårshilden
fra
Knut
Åsmund H.
Synes dette var stemningsfullt jeg, og det er mye på grunn av de pjuskete skyene. Litt mer kontrast kunne kanskje gjort seg. Jeg tror jeg ville prøvd å kutte mer av sjøen i forgrunnen, slik at båten havner lavere i bildeutsnittet. Slik det er nå synes jeg båten er litt for mye midtstilt, noe som gjør at båten som hovedmotiv ikke fungerer helt.

Hilsen
Åsmund
Inger-Lise S.
Et vakkert og stemningsfullt bilde. Nydelig lys.
Fine ord av Bjørnson.Jeg forstår ham..

God jul!

Inger-Lise
Fredrik E.
Rolig behaglig stemning, flott med småskyene forran solen,,ellers er skipet en smule midtstillt,,men er jo ikke allverdens jobb å ordne på det. (Kutt i bunn og høre kant) Uansett et bilde i harmoni. Fredrik
John-Tore G.
Mange takk for kommentarene. Joda, jeg burde kanskje beskjært dette noe. Bildet er bare rettet opp en tanke, så det er nesten ikke beskjært i utgangspunktet. Dette er minimalt redigert også så, farvene var spesielle i utgangspunktet synes jeg. Takker igjen for alle kommentarer:-)

Mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu