Runddans
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-28 13:54:05
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger794
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228987} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Sverre H. S.

Veldig stilig kosept! Får indianer-følelse av bildet, og gamle forestillinger om jorden som et menneske, et gammelt et... God utførelse, ikke minst den delikate rødfargen som går igjen som en enhet. Liker også komposisjonen. Og selvsagt er ansiktet viktig for det gode resultatet...!

Pirk: Litt konturer rundt treets, eller noe annet maskeligende krone henger litt sjenerende igjen. Himmelen er fotografert rett opp, ser det ut som, slik at den ''står oppreist''. Kanskje det ville vært bedre med en ''liggende'' himmel. Men kanskje det er tiltenkt slik, og uansett er himmelen stilig. Synes softingen/tåken mellom jord og overflate er for kraftig, kunne ønsket meg dette mer mørkt og massivt. Liker den grumsete mørke overgangen over pannen som ser ut som røtter.
Cato R.

Hei Geir.
En veldig god ide. Får en følelse av panteisme. Av terorien rundt gaia , livets treo.l.
Bildene som ligger til grunne ser veldig fine ut, men jeg er enig med sverre angående konturene rundt treet. Synes også at den uskarphet effekten mellom bakken og himmelen er noe drastisk , virker litt sterk på himmel delen av bildet.

Cato
John Andre A.

jeg føler meg egentlig ikke kompetent til å kommentere konstruktivt rundt slike manipulasjoner, så jeg stoler bare på min visuelle sans...
ideen er knall, og fargekombinasjonene ser flotte ut.
området mellom jordoverflaten og hodet kunne vært litt dempet kanskje, og det første jeg tenkte på var at kanskje treet/overflaten skulle vært tiltet litt for å få en horisontal linje mellom venstre og høyre side (altså, endene på bildet - supert forklart av aasen....vanskelig).
men veldig spennende ide og bilde uansett!!
John
ingebjørg fyrileiv g.

Utrolig interessant resultat. Jeg liker de røde tonene og øynene hans. Jeg støtter fullt ut Sverres tanker om indianer-følelse. Tittelen assosierer også til det. Jeg skulle gjerne ha sett at ''bakken'' treet står på hadde vært like mørk som hodet. Intens tre passer fint og det samme gjør det røde gløden som kommer inn i himmelen. Likte dette veldig godt, Geir.

vh ingebjørg
Helge R.

Hei Geir, dette er bra, anbefales.
Pirk: dårlig jobb rundt kronen, bør viskes litt til. Treet er litt umotivert høyrestilt.
Ros: utrolg kreativt, komposisjonsmessig av de bedre, ansiktet er merket av julemaset, like før typen går i gulvet??
Totalt: her er du på veg opp i en ny billed-dimensjon.
Ta det med ro, husk at jula varer helt til påske, latter
Her er det sol, 22 g. skal på fotosafari til Malaga, hilsen
:)Helge
hilde b l.

Veldig kreativt, og veldig bra sammensatt. Som nevnt mangler det ørlite på finishen, men struktur og flater henger veldig godt sammen. Veldig bra(vo)!

-hilde b
Nina S.

Kreativt og sterke farger. Noe rart rundt toppen av hodet som nevnt.
God jul og glitrende nytt fotoår.
Mvh Nina
Stig Børre E.

Hei Geir!
Kreativt som alltid. Minus for et par pirkefeil som er nevnt.
Syns dette er et av dine beste. Veldig symbolsk og fortellende.
Glimrende komponert. Finishen er også veldig flott.
Fotokunst på høyt nivå. Gåsehud.

StigB
Judit W.

Hei Geir!

I planned to write a comment about this picture last night when I saw it – and clicking on the photo, I was really surprised that the link didn't work then (or it was some kind of errors). I didn't have any idea what the problem could be, but now I'm glad to see that you finally posted this picture again :)

I like the symbol of this work very much; the realistic surrealism, the double meaning (for me, absolutely). The working out is perfect as well, and I like to spend my time with looking at it. Creative, unique and picturesque!

Judit :)
Espen A. I.

Hei Geir! Det her er utrolig bra! Surrealismen surrer seg videre i ditt kloke og meget fantasirike hode, kanskje det er en runddans? Uansett, dine ferdigheter med redigering kommer godt frem her, fargene er nydelige, ideen er god og godt gjennomført. Finner lite jeg ikke liker, ansiktet passer godt til situasjonen, ikke vet jeg hvordan det ikke skal se ut, men dette passer godt sammen! Stå på!

mvh Espen
Anne Kari Berg K.

Hei,


dette fenget også da jeg så i thumbnail format. Men da jeg så det større, følte jeg umiddelbart jeg hadde sett det før, tenkte på Six Feet Under. Etter nærmere ettertanke syns jeg også at den tåkeaktige formasjonen i horisonten er litt irriterende.
Ansiktet er kjempesterkt - jeg lurer på om jeg ville likt bildet bedre om bare ansiktet var med :) Det blir liksom litt ûbertydelig symbolbruk.

mvh Anne K
Tove Å.

Herlig idè som er veldig godt gjennomført. Fikser du på de småtingene som er nevnt hever du bidet fra flott til fantastisk :)
Jacob V.

Hei, Geir

Meget flott komponert og kreativt bilde. Flotte varme, høstlige farger.

Ha en fortreffelig jul og et godt nytt år :)


Mvh

Jacob
Bente K.

Godt bilde visuelt, teknisk og fargemessig.
Men jeg får ikke tak i noen mening med dette bildet. Er det en surrealistis lek i PS, ønsker du å formidle noe eller er det et troll?
En illustrasjon til en eventyrbok om tusser og troll var min føste assosiasjon til dette bildet.
Ha en fin jul, og så håper jeg at du vil fortsette med å legge ut nye kreative bildet også i året som kommer.
mvh Bente


charlotte s.

egentlig så blei jeg litt sliten når jeg så dette bildet, og skjønte hvor mye det er å sette seg inn i i ps, og hvor flinke folk er, så jeg kan nok ikke si noe på det tekniske, men føle kan jeg da, og jeg syntes det var en kjempefin farge i bildet ditt, indianeren ser ut som han blir tynget ned her, er det ansvaret for naturen han sliter med?likte utrykket hans.fint kutta
charlotte
Geir F.

Hjertelig takk for alle konstruktive kommentarer. Har lagt inn en ny versjon av bildet. Skvatt til da jeg testet bildet og speilvendte det og så hvor lite symmetrisk det var.

Dette er et godt tips: Speilvend altid bildene. Da blir det lett å se om kompen skurrer. Ellers har jeg justert litt på farger og tåken tundt treet. Bildet ble litt mindre når jeg la det inn på nytt, dessverre.
Igjen takk for at dere har tatt dere tid til å vurdere bildet mitt.

Godt nytt år til dere alle !!!

-fløde-
Fredrik E.

Et bilde som er teknisk godt gjennomført, henger godt sammen. Liker iden bak og tittelen, er med og skaper tolkninger.. Et meget vellykket bilde GF.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu