Åkerpiger
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_22892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Øyvind B.

Slik korn var ment å brukes. Andre klipper det, kverner det og lager brød av det. Makan!
Deilig med et slikt bilde nå når vinteren er på sitt verste. Flott effekt.
Carsten A.

Fin sensommerstemning fint gjengitt.

Men hva i all verden består manipulasjonen i?
MVH CA
Tor Olav H.

Et varmt bilde. Nå begynner jeg virkelig å savne sommern.

Hilsen Torro
Fred A.

Basis er en provia 100.Har i PS boostet det grønne fargene kraftig i channel mixer,deretter gjordt bildet monocromt.Har i tilegg lagt på noen filtre som noise og blur.Skal liksom være fremgangsmåten for å simulere et bilde tatt med IR film.
Det er mulig dette ikke kommer tydlig nok frem i dette bildet.Er bare en skarve amatør.
FMA
Tor Olav H.

Og hvem er ikke det ?
Det fine med foto.no er at både amatører og noen mer profensjonelle (de som tjener ganske bra på fotografier) kan møtes. Et lite paradoks er at mye av de ''amatør'' bildene som enkelte ganger ganger legges ut her, kan absolut overgå bilder som selges.
Det handler også litt om markedsføring av seg selv og sine fotografier.
Har selv solgt en del fotos uten at jeg på noen måte ser meg selv som tilfredstilt er ''utlært'' innen foto.(og hvem er det?)
Så mye å lære, så liten tid...or whatever.
Uannsett, bildet her fenger og da har du oppnådd det det viktigste, hvis DU er fornøyd. Ikke alle har så veldig mye konstruktivt å melde, men det er en del av opplegget her på bildekritikk.
(Og sånn skal det kanskje være....?)


Hilsen Torro
Nils H.

Flott bilde, Fred! IR effekten ble bra, synes jeg. Akkurat passe framtredende. Ellers er jeg enig at det er et deilig sommerbilde. Gå for kalendermarkedet!
Stephan Z.

IR meg her og IR meg der. Manipulasjonen virker bare som et overeksponert bilde spør du meg! Dessuten er jeg rimelig lei lespebilder som forsøker og framprovosere noe i oss anstendige vanlige mennesker.
MVH DSZ
Carsten A.

Assosiasjonen til IR er faktisk ikke så gal, men jeg er kanskje litt i tvil om sepiatoning motvirker dette noe. At to jenter, som vist her, på noen måte skulle gi en assosiasjon til ''... lespebilder som forsøker og framprovosere noe i oss anstendige vanlige mennesker'' må jeg dog stille meg helt uforstående til. Ikke ser jeg at bildet antyder noe om seksuell legning, og om så var - hva da?

Men hva bonden sier til å få kornet sitt nedtråkket på den måten er en sak for seg - men også en helt annen sak!
MVH CA
Nils H.

Zwilgmeyer! Er du helt ærlig nå?
Og hva er dette pratet om ''oss anstendige vanlige mennesker''. Kan du definere litt? Hvor høy lespefaktor det er i dette bildet, kommer vel an på hjernen som oppfatter og tolker?
Aleksander J.

Null lespefaktor i dette bildet.
Passe mystisk, jeg faller ikke helt for det.
Stephan Z.

Vi allminelige mennesker fortår oss ikke på ''kunst'', og særlig da ikke den provokative. Dessuten temaet burde heller høre hjemme på diskusjonsiden.

MVH Zwilgmeyer
Carsten A.

ZS: Oppriktig talt, det går rett og slett ikke an først å skrive som du gjorde i ditt første innlegg, og så deretter avvise å delta i diskusjonen. Dette etter en provoserende bildekommentar fra din side, tiltross for at dette bildet av to jenter er så lite provoserende som overhodet mulig. Det er faktisk din beskrivelse av dette som et ''lespebilde'' som er svært spesiell, for å si det pent.

Dessuten hører konkret diskusjon/kritikk relatert til et konkret bilde hjemme i bildekritikken, det er hva bildekritikken er til. Ellers er vel alle vi andre her også ''alminnelige mennesker''. Du hevder ikke å forstå deg på kunst. Men hva i all verden er årsaken til at du søker tilflukt bak dette begrepet, som hverken fotografen eller andre har brukt her?
MVH CA
Stephan Z.

Lesbe debatten hører ikke hjemme her, men provokative bilder gjør. Billige triks iriterer meg, og jeg gjemmer meg overhodet ikke bak noe begrep. Her kastes det ut ytringer i form av bilder som fortjener reaksjoner i form av ord. Det at jeg har oppfattet dette bildet sexuellt er helt min egen sak. Dessuten, vet du hva jeg mener med ''allminelige anstendige mennesker''? Er det rom for misforståelse! Hva mener du med at jeg gjemmer meg bak begrepet kunst? Forsøker vi ikke og være kunstneriske når vi tar bilder?
Carsten A.

ZS: Jeg tror det er på tide å avslutte denne debatten med å konstatere at du har gitt utrrykk for svært spesielle assosiasjoner og meninger. Det har du rett til, men sannelig er også vi andre - ''alminnelige anstendige mennesker'' - i vår fulle rett når vi setter fingeren på dette.
MVH CA
Stephan Z.

Godkjent! (Har heller aldri nektet noen sette fingeren på noe.)

tjopp og hopp DSZ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu