Hegre
Utstyr
  • Canon 1ds mkII
  • Canon EF 500 f4 IS + 1.4TC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228721} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjetil Greger P.

Flott hegreportrett, skarphet, bakgrunn, kontrast er topp.
Meget bra denne her.
det ''skrå'' blikket til hegren gjør bildet.
Ivar S.

Veldig bra, markant profil av ein overdådig fuggel.
Jarl Johnny J.

Hærlig bilde. Her sitter fokus som et skudd. Bildet er skarpt og fint. Rolig fin bakgrunn som fint tar opp farger fra fuglen. Blikket/poseringen til fuglen er jo bare helt konge. I flere betydninger en en. Skikkelig overlegent blikk her.
Thumbs up =)

Mvh Jarl
www.3j.no
Espen B.

Fint og nært av gråhegra dette. Meget fint lys og fin bakgrunn. Men skarpheten er dessverre ikke helt på topp så det trekker litt ned.

mvh
Espen Bergersen
Odd E. k.

Hei Ole Petter!

Et flott hegrebilde. Fin positur på fuglen, der lyset og skarpheten gir flotte detaljer i hoderegionen. Den virker noe sliten, sikkert ikke lett å få tak i mat kan jeg tenke meg. Meget flott bakgrunn sammen med komposisjonen og utsnittet. Flott levert Ole Petter!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Bra skarphet, og fanget i rett øyeblikk. Liker blikket til hegra. Bildet er av høy kvalitet og veldig bra. Synes egentlig ikke hegrene er så fine når de er så nære, men bildet holder høy kvalitet.

Aleksander
Svein B.

Nært portrett av hegra, og i fin positur som kler komposisjonen godt. Ørlite uheldig med skarpheten, og litt hardt lys trekker litt ned. I så tette portretter blir slike ''mangler'' lett synlige. Så blir det selvfølgelig opp til hver enkelt hvor høyt en vil legge lista. Som et lite forslag mht komposisjonen ville jeg vurdert en liten kutting i høyre bildekant- ca 2-3 cm på bildet vist som her.

Mvh
Svein B
Ole Petter D.

Takk for konstruktiv kritikk.
Ser at det er justeringer jeg kan gjøre som nok vil løfte det tekniske litt.
Ole Petter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu