Love is in the air....
Venice - a city for lovers ~
Likte farger på nedslitte veggene og ikke minst - posituren til kjærste paret.
Bildet inngår i albumet Venice - Venice, November 2006. I was totally charmed by this shabby, friendly, enchanting, unique city.
Fotograf
Utstyr
  • Canon PS S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var veldig vakkert og romantisk, Ann. De slitte fargene er veldig fine og at fargene på klærne til paret går igjen, gjør mye for bildet. Komposisjonen og formatet passer godt til motivet (ikke minst tittelen). Blomstene gjør også mye for bildet. Dette likte jeg, din smugtitter ;)

hilsen ingebjørg
Anne-Lise S.

Nydelig stemning over dette, og for en ro! Fargene er delikate, og du får frem myten om det romantiske... ;-) For enda mer ro, beskjær øvre del slik at du får vekk vinduene, men det er ikke nødvendig.

Anne-Lise
Ole-Kristian T.

Jeg slutter meg til de to foregående, som jeg synes beskriver bildet veldig godt. Jeg likte særlig miljøet og fargene, stemningen. Bra bilde!
Ann T.

Takk for kommentarene Ingebjørg, Anne-Lise og Ole-Kristian. Hyggelig at dere likte dette.

Hilsen smugtitteren ;-)
Bjorn F.

Vakkert og ikke minst romantisk.
Hilsen Bjørn.
Judit W.

Hi Ann!

Great snapshot :) The city is perfect for this kind of romanticism, yes.

The photo is very well composed, and the houses create an excellent scenery around the couple.

Judit :)
Kjell Sigurd S.

Dette ble fint uten at det tippet over i sviske-kategorien. Utmerket komp og flotte avstemte farger i bildet. Situasjonen virker troverdig og hyggelig. Severdig og bra.

Kjell S
Mone S.

Hei Ann.

Et vakkert og romantisk bilde med et preg av nåtid og fortid som smelter i hverandre. Fargene er duse og varme og du har tatt var på et fengslende øyeblikk.

~mone~
ingeborg w.

I like the warm red against the cold blue. They look very much in love and the soft approach to the picture is suitable. Merry Christmas!
Avsluttet .

Her har du fanget et nydelig øyeblikk Ann,og alt fungerer utmerket,både farger,stemningen som er til å ta og føle på og komposisjonen.Iblant lønner det seg å smugtitte litt ja:-)
Hilsen Tone!
Odd Tore S.

Du har hatt et våkent øye for arkitektur og omgivelser i Drammen, men dette klarte jeg ikke å plassere sånn uten videre.
Men så var det da heller ikke Drammen.
Skutt på rett tid og på rett sted, linjene i bru og lykt står i kontrast til husfasadene, som begynner å bli merket av tidens tann og ikke har alt for spennende arkitektur. Klart at paret gjør bildet her, men omgivelsene er også interessante.
God jul til deg!
Odd Tore
Roger K.

Hei hei, Ann!
Endelig har jeg et lite øyeblikk med nettforbindelse. Ikke en selvfølge her da de har store problemer med sentralen her som er overbelastet. De siste 14 dager her jeg så og si ikke hatt mulighet til å komme meg på. Får et øyeblikk nå til å gi lyd fra meg.
Flott bilde der arkitektur er tatt fint vare på i ditt bildemateriale. Her i Lofoten står det dårlig til med hvit jul i år. Jeg får roe meg ned i godstolen og nyte familielivet og se tilbake på et innholdsrikt fotoår sammen med deg. Takker for julehilsen og en trivelig og god jul til deg og dine.

Mvh Roger
Odd E. k.

Hei Ann!

Hvorfor ikke, det må da gå an å stoppe opp litt og ta vare på hverandre. Et flott bilde der fargene i husveggene preget byen og beliggenheten. Komposisjonen samt skarpheten er upåklagelig sammen med også utsnittet. At rommantikken preger bildet, passer godt inn. Flott levert Ann!

Vil ønske deg en God Jul og Godt Nyttår. Flotte bilder du har levert, hvor jeg alltid gleder meg til det neste. Inspirerende!!

Mvh

Odd E.
Erik J.

Nest etter English Villages er Venezia det mest fantasiske sted å være. Jeg har også hatt gleden av å tilbringe en del tid der, men dessverre før fotointeressen ble tent igjen. Herlig bilde!
Steinulf L.

Veneziaidyll på sitt mest sjarmerende. Fint skildret forelskelse på god avstand. Vinduene i toppen tror jeg vi kan greie oss uten.
Får lyst på en veneziatur igjen når jeg ser på bildene dine derfra.:-)
Anne Ø.

Å, så sjarmerende og byen er nok et sted for love
som du så nydelig formidler.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu