Jeg er så glad hver julikveld..
Bildet er et halvt år unna på kalenderen. Det er tatt den 3. juli kl 22.04.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-17 20:46:08
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hege S.

Savner sommeren.... Liker spesielt godt de ulike lagene som kommer frem i himmelen. ville prøvd å beskjære bittelitt av greset bort for og se hvordan det blir.. Synes det blir litt for mye gress.

Mvh Hege
Avsluttet .

Kunne liksågodt ha skrevet julekveld, for sånn som jeg ser det nå er det ikke mye forskjell :)
Ellers må jeg si meg enig med Hege at det kanskje blir litt for mye gress, men det må du bare prøve og se om det funker.

stå på videre!

-Ingar-
Ole-Kristian T.

Jeg synes dette bildet var flott! Dekorativt tre har du avbildet, og himmelen var malerisk. Ellers enig med de to andre her om beskjæring, himmelen er mer interessant enn gresset her.
Rune S.

Takk for kommentarene! Hyggelig at dere likte bildet. Det er ikke gress, men en hveteåker. Jeg har allerede kuttet oppe og nede. Synes ikke jeg kan ta mer nede. Men takk for synspunktene. Jeg synes kornet som er i framkant, er med på å skape dybde i bildet.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Helt enig med deg. Du kan ikke kutte mer nede. Det du imidlertid kunne gjort var å ha et noe høyere kamerastandpunkt slik at du fikk et litt mer ovenfra og ned på skrå mot treet vinkel. Det kan du ikke gjøre noe med nå da, men da tror jeg du ville fått en virkning som ville gitt enda mer dybde, og du kunne fått frem linjene bedre. Flott himmel med herlige farger.

Anne-Lise
Rune S.

Takk for kommentaren, Anne-Lise! Hyggelig at du likte bildet.

Mvh
Rune S
Ole-Kristian T.

Ved å se nøyere på bildet, ser jeg at forgrunnen er lysere og mer en del av bildet enn jeg så først, så nå er jeg enig med deg når du ikke vil kutte nede. Hvordan hadde bildet blitt med en tanke mer lys slik at hveteåkeren hadde syntes mer? Du har vel prøvd ut lyset selvsagt, men..jeg bare spør :)
Ole E.

Fint, men jeg synes forgrunnen og treet blir litt for mørkt. Hadde du brukt et avtonet gråfilter her, kunne dette ha blitt skikkelig flott. Ser du har et kompaktkamera, men firkantete filtre av denn typen, kan godt bare holdes med den ene hånda foran objektivet. Men jeg må bare si at jeg likte bildet, selv om jeg ikke synes det er helt 100%. :-)
Rune S.

Takk for kommentarer og råd, Ole-Kristian og Ole! Hyggelig at dere likte bildet. Det var ikke helt lett med håndholdt kompaktkamera efter kl 22.00 en sommerkveld. Om jeg tok med mer av åkeren i søkeren, ble lyset målt mer efter åkeren. Da blir himmelen dårlig. Jeg prioriterte en fin himmel. Kan prøve å lyse opp litt mer av åkeren i PS. Får se mer på det med gråfilter.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu