Stormfull desemberdag ved Kråkenes fyr
Her blåste det fælt...
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikon 12-24 1:4G IF-ED
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger889
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Roy H.

Fin komp og fint lys.
Mvh Roy
Ole-Kristian T.

Får absolutt en følelse av mye ''vær'' på dette bildet! Fint lys, men litt blasse farger synes jeg. Til komposisjonen: Jeg synes huset er plassert litt langt til høyre i bildet.
Geir B.

Hei Olav. Dette er en fin beskrivelse av norske-kysten. Dette fyret ligger jo akkurat i knekken der kysten begynner å gå mot nordøst. Dette er kanskje Norges mest værharde sted. Selv om huset ligger 45 moh kommer det sikkert en og annen sjøsprøyt. Jeg synes komposisjonen er OK.

MVH

Geir
Steinulf L.

Dramatisk og flott bilde.
Terje S.

Flott og dramatisk i vakkert lys. Likte komposisjonen.


Terje
Egil S.

For oss innlandsmennesker, virker dette dramatisk.
Mye vær på en gang liksom.....

Jeg for min del synes fyret er plassert helt perfekt i bildet. Tror nemelig ikke at bildet hadde blitt så bra dersom dette har vært midtstilt i bildeflaten.
Fargene som nevnt i en kommentar over kan virke blasse, men her tror jeg vi må ta værforholdene i betrakning. Bildet viser naturen slik den virkelig kan være på disse stedene. Flotte fine sommerbilder kan være vakkre, men det kan også bilder som viser naturens krefter også være. Synes du dokumenterer godt i dette bildet!
Naturen kan være lunefull, men det er vel det som også gjør den så tiltrekkende?

Ble mye skryt dette, men det er vel fortjent!
God førjulsstrid!
Avsluttet .

Flott perspektiv og et spennende motiv. Liker bildet godt:)

Steffen
Anna Rosa L.

Dette er bare lekkert!
-Rosa-
Kjell Ivar Ø.

Flott bilde fin komposisjon. Du var heldig med lyset ser ganske so
overskya ut. Mvh Kjell Ivar
Jan v.

Nå vet jeg hvorfor jeg alltid har gått på innsiden av denne øyen, gjennom Måløysundet. Men har gått mange ganger over Stadhavet, så har en anelse om hva det vil si å være utpå disse strekningene også.

Dette bildet er tatt i et rolig øyeblikk, uten sjøsprøyt over hele neset. Til gjengjeld ser en den frådende sjøen. På det verste blir fyrhuset omsluttet av sjøsprøyt.

Her er det solgløttet som skaper flott stemning. God plassering av de ulike elementene, og friske realistiske farger, gjør dette til et vellykket bilde.

Mvh Jan
Cornelia T.

Flott bilde, enig med de andre før meg. Hadde ikke tenkt at dette var desember, kunne vært når som helst på året. Fint lys og komposisjon, liker bølgen som slår mot klippen.
mvh, ct
Erik J.

Nydelig bilde. Det hadde egentlig klart seg godt uten huset, uansett plassering. Men når du tar det med syns jeg det er rett plassert og det gir en fortelling i seg selv. Kjempebra!
Åsmund K.

Flott bilde. Like spesielt godt bølgene som klistre seg oppover klippa under fyret.
Åsmund
Olav T.

Takk for alle kommentarer. Dette var en perfekt dag, - med liten storm og solglimt. En hel dag på fototur sammen med en god kamerat, uten kjerring og unger. Dette bør være en obligatorisk juleforberedelse for alle dottere.
Erlend K.

Obligatorisk juleforberedelse er notert - jeg tar gjerne dette som en tradisjon :-)
Solveig F. K.

Artig å se igjen Kråkenes fyr hvor jeg var for 34 år siden. Vakkert bilde av mektige naturkrefter. De frådende hvite bølgene rundt fyret er et blikkfang. Det er ikke langt mellom sol og regn på disse kantene, som bildet viser.
Hilsen Solveig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu