Stråler
En kveld med mye nordlysaktivitet og stjerneskudd. Fant et par jeg likte godt blandt mine opptak, flere vil bli tilgjengelig på www.vidvinkel.no etterhvert. Ser nå at versjon 2 faktisk ikke er det fra samme fil. Beklager dette.
Bildet inngår i albumet Nordlys -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-17 00:00:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 17-40mm 1:4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger626
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Pål A.

Hei Frank.
Dette var jo av den sorten man ikke opplever så ofte. Flotte farger har du klart å fange her. Håper det blir flere slike spektakulære utbrudd og at også jeg har anledning å være på plass når det skjer. Flott dette!
Aleksander M.

Dette var utrolig.
Flott komp. og nydelige farger. Stjernehimmelen var også bra. Et av de beste nordlysbildene jeg har sett. Ingenting jeg ville forandret på.

Mvh Aleksander
Andreas S.

Veldig bra! Flotte farger og en god komposisjon med sjø og bebyggelse i underkant. Likte også godt skyene som er belyst fra undersiden.

mvh
Andreas
Geir N.

Jeg synes dette er et av de beste nordlysbildene på lenge her inne på foto.no
Meget bra komp og en meget bra eksponering , struktur og farver kommer godt frem i nordlyset.
mvh
Geir
magne f.

Kjempelekkert. Fint med den store romligheten du får fram, avstanden ned til de små husene og det store luftrommet. Dette skiller seg absolutt ut i positiv forstand fra maaange andre nordlysbilder. Godt jobbet.

Magne
Bengt Erik E.

Nydelig. Nordlys er bare utrolig flott og bør helst oppleves under åpen himmel. Dette bildet kaprer ganske så mye av samme opplevelsen. Utrolig flotte farger. Siden vi er på vei inn i en ny syklus med mer og mer solflekker er det bare å krysse fingrene for flere utbrudd/eksplosjoner på sola med mulighet for flott Nordlys en dag eller to etterpå.
mvh Bengt Erik
Lars B.

Et 'mektig' nordlysbilde i flotte farger som fyller den stjerneklare himmelen. Du har fått til en fin komposisjon av himmel og landskap.

Hilsen Lars
Frank K.

Takker til dere alle for kommentarer.

Pål: Ja det var noe helt spesielt denne kvelden. Jeg kom dessverre litt sent avgårde, for iflg Svein så hadde det forekommet store og flotte nordlys tidligere. Synd du var på jobb, men Jens sa det var helt vilt også rundt halv ett, så du hadde hatt muligheten du også, men det er jo ''lurt'' å påpeke nå i ettertid ;-) Spaceweather varsler forøvrig om nye utbrudd i disse tider, men det hjelper jo ikke oss nå mens det snør.

Aleksander, Andreas, Geir, Magne, Bengt, Lars: Jeg forestiller meg at det vil komme mange flotte bilder fra de siste dagers hendelser og at også disse vil være spektakulære. Det var som sagt helt spesielt, så jeg tipper det var mange ute på Nordlysjakt.

Bengt: Jeg er ikke helt enig i at vi skal håpe på så alt for mye aktivitet. Det er vel nettopp det at det fortsatt er et visst tidsrom i mellom disse hendelsene som gjør at vi setter stor pris på det når det først oppstår. Men det er jo klart; man vil jo helst være der og treffe på tidspunktene dette oppstår.
Avsluttet .

Kjempebilde, og en meget fin hjemmeside, den skal jeg følge med på! mvh Ulv
Brita Helen E.

Vakkert,vakkert,vakkert... :)
Fantastisk flott nordlys,og et godt bilde på alle måter.
Finner ingenting å sette fingeren på her nei..
BRA!

Mvh Brita...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu